Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Érdekességek

Így készíthetsz te is magadnak almaborecetet házilag!

A nyers, pasztörizálatlan almaborecetet az egészséges életmód rajongói folyékony aranynak tartják. Ez a sokoldalú ecetfajta számtalan módon...

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Minden, amit a nemesítésről és a biotechnológiáról tudni kell

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 13. Szerda - Luca
hirdetes

Nemesítés, biotechnológia

hirdetes

Naponta frissülő hírek, érdekes olvasmányok, praktikák és hasznos tanácsok a nemesítésről és a biotechnológiáról.

2017.09.30.

Így nevelhetsz mangót

Mangó nevelése magról – minden, amit tudnod kell róla

Mielőtt belekezdenénk – mangót csíráztatni csak szórakozásból érdemes. Hacsak nem a szabadban, vagy egy nagyon különleges melegházban termeszted őket, akkor ne számíts arra, hogy valaha is gyümölcsöt szüretelhetsz majd...

2017.08.13.

Maradékból gyönyörű növények

Így nevelhetsz gyönyörű növényeket a kidobásra szánt gyümölcs-, és zöldségmaradékokból

Amellett, hogy kellemes látványt nyújtanak, a cserepes növények okosabbá, boldogabbá, egészségesebbé és produktívabbá tehetik nevelőiket. Habár az aloe vera, a zöldike, a hegyescsúcsú futóka és egyéb népszerű opciók olcsón beszerezhetők, tudtad, hogy akár saját magadnak is termeszthetsz növényeket házilag az...

2017.07.21.

Leander szaporítása

Szaporítsunk leandert eredményesen!

Sokaknak gondot okoz, éppen ezért megosztom veletek egy szakember tapasztalatait. A most következő cikkben elmondjuk nektek, hogyan lehet szaporítani a leandert eredményesen, fogadd meg te is egy tapasztalt szakember hasznos tanácsait!

2017.07.04.

Az útifű jótékony hatásai

Ezért nem szabad kiirtani az útifüvet

Ezzel a látszólag haszontalan növénnyel szinte bárhol találkozhatsz. Az útifűről (Plantago) van szó, amelyet sok helyen gyomként kezelnek, pedig valójában egy rendkívül hasznos gyógynövény.

2017.06.28.

Fekete virágok a kertben

10 fekete virág, amikkel merészebbé teheted a kertedet

Ha egy kis drámát szeretnél kertedbe, akkor érdemes neked is kipróbálnod az új „sötét” trendbe. Egyre többen ültetnek fekete virágokat az ágyásaik szélére, hogy ezzel éles kontrasztot teremthessenek közöttük és a többi világos növény között. Íme ezek közül tíz, amikkel nem tudunk betelni!

2017.06.24.

A galaxist csodálhatjuk meg a virágokban

Mindenkit lenyűgöznek ezek a csodaszép virágok, amelyek szirmaiban egy egész galaxis rejtőzik

A világegyetem felfedezése sokáig csak álom volt, és az emberiség még ma is csak az elején jár a körülöttünk lévő ismeretlen világ felfedezésének. Szerencsére sem megterhelő űrhajós-képzésre, sem méregdrága teleszkópokra nincs szükség a csillagos űr felfedezéséhez.

2017.03.06.

Itt az átoltás ideje – Szakértőnk elmondja, hogy csináld sikeresen!

Átoltás február végétől egészen március végéig!

Az ivartalan szaporítási módok egyike, amikor két fás részt összenövesztünk. Oltásnál a nemes vesszejének két-háromrügyes darabját beültetik az alanyba. Az összeforradás a sikeres oltás záloga. Ehhez az kell, hogy az alany és a ráoltott nemes a lehető legnagyobb felületen érintkezzenek egymással.

2016.10.11.

Hihetetlen szépség – Egyetlen tő krizantém, amelyen 1515 virág található!

Hihetetlen szépség – Egyetlen tő krizantém, amelyen 1515 virág található!

Az ősz egyik legnagyobb csodája, egyetlen tő krizantém, amelyen összesen több mint 1500 virág található, én még nem láttam ennél szebbet! Nézzük, mi vár még ránk a Krizantém Fesztiválon! 


1
2
hirdetes

címkék: