Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Érdekességek

Így készíthetsz te is magadnak almaborecetet házilag!

A nyers, pasztörizálatlan almaborecetet az egészséges életmód rajongói folyékony aranynak tartják. Ez a sokoldalú ecetfajta számtalan módon...

Kövess minket Facebookon is

X
-->

A legjobb rendezvényhelyszínek Budapesten

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 16. Szombat - Etelka
hirdetes
 | Szerző: Gángó Anna
címkék: Érdekességek

Ezek a legszebb rendezvényhelyszínek Budapesten és környékén

hirdetes
rendezvényhelyszínek Budapesten

Legyen szó családi vagy céges napról, konferenciáról, vagy akár lagziról, a tökéletes helyszínt nehéz felkeresni. Nincs oka az aggodalomra, mi segítünk. Ezek a legszebb rendezvényhelyszínek Budapesten, és vonzáskörzetében.

Széchenyi Pálmaház

A Városliget közepén, a méltán híres Széchenyi Gyógyürdőben található, a legfelső emeleten. Ez a fürdő oázisa, melynek a dús növényzet egyedi atmoszférát biztosít. Teraszos, panorámás kilátás, térparfüm és árnyékolástechnika növeli az itt szerzett élményt. 

rendezvényhelyszín Budapest

 

Tropicarium

A helyszín különlegessége és egyedi adottsága, hogy egyik fala maga a cápaakvárium. A páratlan és lenyűgöző látvány igény esetén egy különleges függönyrendszerrel akár el is eltakarható, így a csodálatos vízi-világot elegendő a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni. A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, ennek köszönhetően a terem falain egyedi, a hangulathoz illeszkedő mozaik minta látható.

hirdetes

rendezvényhelyszín Budapest

 

Festetics Palota

Épülete rendezvényhelyszínként 4 különleges dísztermével és magas színvonalú szolgáltatásaival járul hozzá a Palota falai között megtartott események sikeres lebonyolításához. A helyszín nagy előnyei közé sorolható a kiváló megközelítési és parkolási lehetőség, a szabadon választható catering szolgáltató és az éjjel nappali portaszolgálat, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek időkorlát nélkül vegyék igénybe a ház dísztermeit.

rendezvényhelyszínek Budapesten

 

Bohém Étterem

A Bohém Étterem különlegességét, mint rendezvényhelyszín, már maga az elhelyezkedése is adja, hiszen a MÜPA-n belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket és igazi kuriózumként az asztaltársaságokban rendre feltűnik egy-egy népszerű előadóművész, világhírű szólista vagy karmester is.

rendezvényhelyszín Budapesten

 

Dürer Rendezvényház

Rugalmasság, újító szellem, páratlan lehetőségek és alacsony terembérleti díjak. Ezekkel a kulcsszavakkal lehet jellemezni a főváros legújabb rendezvény komplexumát, a Dürert, ami a budapesti belvárosban, könnyen megközelíthető helyen várja megrendelőit.

Rendezvényhelyszínek Budapesten

 

Amennyiben beleszeretett az itt felsorolt helyszínek valamelyikébe, vegye fel a kapcsolatot a Bonus Party Service céggel, és Ők teljeskörű segítséget nyújtanak Önnek a rendezvényszervezésben.

hirdetes

hirdetes

Így őrizheted meg karácsonyfád frissességét az ünnepek után is

Az igazi fenyők sokkal hangulatosabbak, mint a műanyag alternatívák, ráadásul utánozhatatlan, valódi fenyőillatot árasztanak magukból, ami...

Így készíts magadnak miniatűr karácsonyfát

Egy nagyon szuper ötletet találtam nektek, készítsetek magatoknak vagy valakinek ajándék gyanánt miniatűr karácsonyfát. A cikkben elmondom, miért...