Ezek a képek remélem, hogy felnyitják a szemeteket!

hirdetes

Ezek a képek bizonyítják, hogy veszélyben a jövő!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Képek, amiket nektek is látnotok kell mindenképpen, némelyik nagyon sokkoló lehet, de reméljük, hogy végre felébredtek ti is! Osszátok meg ismerőseitekkel is, addig, amíg nem késő!

Nyisd ki végre a szemed és figyelj oda jobban

Világunkat hatalmas veszély fenyegeti, a következő képek is ezt támasztják alá. Amíg nem nyitjuk ki a szemünket, addig folyamatosan romlani fog ez az állapot, most mg vissza lehetne fordítani a folyamatot, de ehhez összefogás kell! A most következő képek engem sokkoltak, de bevallom őszintén, hogy nem lepődtem meg annyira, mivel minden egyes nap látom mindenhol azt, hogyan döntjük romba ezt a csodálatos világot. Számos erdőt írtunk ki, mérgezzük a tavakat, a légszennyezésről pedig ne is beszéljünk. Itt az alkalom, hogy kinyisd a szemed végre, nézd meg a képeket és tudni fogod, mit kell tenned! 

hirdetes

A következő oldalon találsz egy videót is, amit mindenképpen nézz meg!

Nyisd ki végre a szemed és figyelj oda jobban

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2020-05-26

Amire senki sem gondol – Sokat ártunk a környezetnek a ház körüli gyeppel!

A gyep káros hatásaira szinte senki sem gondol, pedig ha hiszitek, ha nem, rendkívül káros lehet környezetünkre a szépen művelt gyep, tudjátok meg Ti is, miért.

2020-06-05

Tudtad, hogy a parlament betiltotta az égetést egész Magyarországon?

Avarégetés betiltása, végre valahára betiltották az avarégetést Magyarország egész területén. Cikkünkben elmondjuk, mikortól lesz tilos Magyarországon az avarégetés.

2020-12-07

Mégsem változik semmi – Továbbra is lehet égetni a kerti hulladékot…

A nyáron arról írtunk, hogy döntött a parlament, végre betiltják az avarégetést az egész ország területén. A rendkívül káros égetés januártól szűnt volna meg, most viszont úgy néz ki, mégsem lesz vége a környezetszennyezések…

2020-10-14

Használd a természet erejét - Az esővízgyűjtés művészete

Víz hiányában a növényeink illetve gyepünk hamar száradásnak indul, és lehet, hogy mikor eljutnánk oda, hogy orvosoljuk azt már késő. Így folyamatosan kell biztosítanunk a megfelelő mennyiségű vizet növényünk és gyepünk számára.

2021-01-18

Mit esznek a madarakat télen (és hogyan segíthetsz nekik)?

A madaraknak télen is élelemre van szükségük, hogy átvészelhessék a fagyos időket. Nézd meg, hogy mit esznek ilyenkor, és hogy hogyan segíthetsz nekik!

2020-06-27

Erdők-mezők gyümölcsei - Az erdei és az indiai szamóca bemutatása

Az erdei szamóca és az indiai szamóca megtalálhatók az erdőkben és a mezőkben, az emberek többsége mégsem ismeri őket annyira. Mostani cikkemben mindent elmondok erről a két szamócafajtáról!

További cikkek ebben a témában


Mv 303

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzásának ideje közepesen korai. A kalászkapelyva nem,... Tovább

láprét

a vízrendezett lápon levő —>gyep. Termését ritkábban szénává szárítva, inkább... Tovább

Tovább a lexikonra
Környezetgazdálkodás Környezetvédelem