Összefogással az uniós pályázatok sikeréért, lehetőség, , agrárágazat, gazdálkodók,, igényel, sajtótájékoztató, Szolnok, uniós támogatási lehetőség , pályázati kiírás , gépbeszerzés, trágyatelep, agrá

Összefogással az uniós pályázatok sikeréért

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Óriási a lehetőség, amit, az agrárágazat kap a következő hét évben az EU-s pályázati forrásokból elérhető 1300 milliárd forint révén. Ahhoz azonban, hogy ezt sikerrel igényeljék a magyar gazdálkodók, összefogásra van szükség.
Összefogással az uniós pályázatok sikeréért, lehetőség, , agrárágazat, gazdálkodók,, igényel, sajtótájékoztató, Szolnok, uniós támogatási lehetőség , pályázati kiírás , gépbeszerzés, trágyatelep, agrá

Ezt hangoztatta Herbály Imre országgyűlési képviselő, az MSZP Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Agrár Tagozatának ülése közben tartott sajtótájékoztatóján, Szolnokon.


Valószínűleg az utolsó ilyen jellegű uniós támogatási lehetőség a 2007-2013 között elnyerhető mintegy 1300 milliárd forint- mondta a képviselő, akinek célja, hogy pártállástól függetlenül fogjon össze minden érdekelt szervezet abban, hogy ebből az összegből minél többhöz tudjanak hozzájutni a Jász-Nagykun-Szolnok megyei agrárvállalkozók.


Hatalmas a magyar agrárértelmiség felelőssége abban, hogy érthetővé tegye a pályázati lehetőségeket az ágazat szereplőinek, függetlenül attól, hogy azok kis-, közepes, vagy éppen nagyvállalkozások - hangsúlyozta a közös érdekeket ily módon is Herbály Imre.

Hirdetés


A képviselő beszámolt arról is, hogy április végéig az eddigi 14 mellé 4 újabb pályázati kiírás jelenik meg. Ezek a gépbeszerzéshez a trágyatelepek kialakításához, a mikrovállalkozások megerősítéséhez és az erdőtelepítéshez hivatottak forrásokat biztosítani.


A szocialista honatya elmondta: minden az agráriumban érdekelt szervezettel készek az együttgondolkodásra annak érdekében, hogy minél sikeresebben pályázhassanak a jászkunság mezőgazdasági termelői. Ennek a közös tevékenységnek jövő héten pénteken a Lakiteleki Népfőiskolán szervezett „A magyar gazda élni akar”- elnevezésű ötpárti tanácskozás lesz az első állomása. Ugyanakkor az MSZP politikusai és szakértői pártpolitikától független előadássorozattal is igyekeznek eljuttatni a pályázatokkal összefüggő hasznos információkat a térség gazdálkodóihoz ebben az évben.

Hirdetés

Forrás: Magyar Rádió

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

jatrogén ártalmak

az —>állatorvos kórmegállapító v. gyógyító tevékenységéből származó és az... Tovább

sávos művelés (szalagos művelés)

többnyire a lejtős területen használatos eljárásrendszer. A kapásnövények 12—50 m... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés