Újabb illegális élelmiszerüzemek, Babapiskóta-előállító üzem, húsüzem, élelmiszer-előállító üzem, élelmiszerbiztonsági ellenőrök, Váchartyán, Hajós Ádám, gyártás, Auchan áruházlánc, Kispest, állategés

Újabb illegális élelmiszerüzemek

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Újabb illegális élelmiszer-előállító üzemeket lepleztek le az élelmiszerbiztonsági ellenőrök a Pest megyei Váchartyánban, valamint Budapest XIX. kerületében - tájékoztatta Hajós Ádám, a fővárosi és Pest megyei főállatorvos csütörtökön az akciót követően az MTI-t.
Újabb illegális élelmiszerüzemek, Babapiskóta-előállító üzem, húsüzem, élelmiszer-előállító üzem, élelmiszerbiztonsági ellenőrök, Váchartyán, Hajós Ádám, gyártás, Auchan áruházlánc, Kispest, állategés

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

A főállatorvos közölte: Váchartyánban egy illegális babapiskóta-előállító üzemet lepleztek le az ellenőrök, de itt árut nem találtak, mivel azt már elszállították.
 
Az üzemnek ugyanakkor semmiféle engedélye nem volt élelmiszer-előállításra, ezért a további gyártást megtiltották. A fővárosi, illetve a Pest megyei élelmiszerbiztonságért felelős szakemberek felvették a kapcsolatot az Auchan áruházlánccal, ugyanis kizárólag ezekbe a szupermarketekbe szállított a cég. Az áruházlánc ezt követően országszerte levette a polcokról a Váchartyánban készített babapiskótát.
 
Kispesten az állategészségügyi szakemberek egy illegális húsüzemet fedeztek fel. Az ott gyártott mintegy 600 kilónyi árut lefoglalták.
 
A további szükséges intézkedéseket szintén megtették az élelmiszerbiztonsági ellenőrök. 

Hirdetés

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: FVM

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Szentannai Sámuel Mezõgazdasági Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium

Szakközépiskola Képzések: Agrárközgazdasági és áruforgalmazó technikus; Mezõgazdasági... Tovább

takarmánytök (Cucurbíta maxima Duch.)

a tökfélék (Cucurbitaceae) család tagja. Erős gyökerei mélyen (2 m-ig is) lehatolnak. Szára... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés