Sajtfüggők lettünk - Toplistás a trappista

Sajtfüggők lettünk - Toplistás a trappista

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Továbbra is lendületes növekedés jellemzi a sajt kiskereskedelmi forgalmát. A sajtforgalom a 60 milliárd forinthoz közeledik - közölte az ACNielsen az MTI-vel.
Sajtfüggők lettünk - Toplistás a trappista, félkemény sajt, sajtfogyasztás, sajt-szegmens, ömlesztett sajt

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

Az adatok szerint mind értékben, mind mennyiségben 9 százalékkal nőttek az eladások 2005 szeptember-2006 augusztus között, az előző hasonló időszakhoz képest. A jelentős mértékű fejlődés elsősorban a folyamatosan bővülő diszkont áruházak értékesítéséből és kereskedelmi márkák bővülő eladásából származik.

A 2005 szeptember és 2006 augusztusa közötti adatok tükrében a félkemény sajtokra jut az összes mennyiségi értékesítés közel kétharmada. Ebben nagy szerepet játszik a trappista töretlen népszerűsége.

Hirdetés

A sajtfogyasztásnak kedvez, hogy a fogyasztói átlagárak a legtöbb sajt-szegmensben stagnáltak vagy csökkentek.

A legnépszerűbb félkemény sajt kilónkénti 1.937 forintos átlagára az idén július-augusztusban 2 százalékkal alacsonyabb, mint az előző év hasonló periódusában. Az ömlesztett sajt 10 százalékkal lett olcsóbb; egy kiló átlagára 1.996 forint ez év hetedik-nyolcadik hónapjában - derül ki a felmérésből. (MTI Eco)

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: Világgazdaság.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

zöld pántlikafű (Phalaris arundinacea [L.] Dum.)

a ->pázsitfüvek családjához tartozó, laza ->gyepet nevelő, hosszú tarackot hajtó, magas... Tovább

csalán (Urtica)

a csalánfélék (Urticaceae) családjába tartozó nemzetség. Évelő, elágazó gyökerű a nagy... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés