Tápiószele, meghamisított címkéjű húskészítmény, Pest megye, állatorvos, illegális húsfeldolgozó, sonka, szalonna, füstölt hús, üzemeltető, vizsgál

Tápiószele

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Négy tonna meghamisított címkéjű húskészítmény - Négy tonnányi meghamisított címkéjű húskészítményt foglaltak le szerdán a Pest megyei Tápiószelén az élelmiszerbiztonsági ellenőrzések során - közölte a területileg illetékes állatorvos az MTI-vel.
Tápiószele, meghamisított címkéjű húskészítmény, Pest megye, állatorvos, illegális húsfeldolgozó, sonka, szalonna, füstölt hús, üzemeltető, vizsgál
Rudó József elmondta, hogy az árura egy családi házban berendezett illegális húsfeldolgozóban bukkantak, ahol vágóhídról érkezett alapanyagból készítettek engedély nélkül sonkát, szalonnát és füstölt húst.
 
Mint kiderült, a készítményeket a környékbeli boltokban forgalmazták egy, az elmúlt év vége óta nem létező cég címkéjével ellátva. A vizsgálat azt is megállapította, hogy jó minőségű áruról van szó, ám mivel a húsfeldolgozó üzem engedély nélkül működött, a készítményeket lefoglalták, és az ócsai megsemmisítőbe szállították.
 
Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatása szerint a helyi rendőrörs emberei a helyszínen vizsgálják, hogy milyen eljárást indítsanak az illegális húsüzem üzemeltetője ellen.
Hirdetés

Forrás: MTI

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

csillaghúr (Stellaria)

a szegfűfélék (Caryophylla-ceae) családjába tartozó nemzetség. Tagjai lágy szárú, egyéves... Tovább

génkicserélődés

1. crossing over: ált. a meiózis, ritkábban a mitózis folyamán a homológ kromoszómákban a... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés