Spárga és lufi - Máris kész a karácsonyfadísz

hirdetes

Körbe tekerte spárgával a lufit, és elkészítette a legszebb karácsonyfadíszt!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Érdemes időben kitalálnunk, mit szeretnénk látni a karácsonyfánkon. Én már régen meguntam a hagyományos díszeket, inkább saját kézzel készítek mindent, mutatok nektek is remek ötletet! 

Karácsonyfadísz készítése

Régen szerettem a boltban kapható karácsonyfadíszeket, viszont már ezek sem olyan szépek, mint régen. Ráadásul szinte minden eszméletlenül drága! Tavaly meguntam, és elkezdtem bújni a netet, kutattam, hogyan készíthetek saját kezűleg díszeket. 

A legjobb a saját kézzel készített dolgokban az, hogy nem kell hosszas bevásárlólistával elmennünk a boltba, majd fél nap után belekezdeni a készítésbe, ugyanis a legtöbb hozzávaló megtalálható minden háztartásban! Másik előnyük az, hogy eszméletlenül olcsóak, szinte ingyen vannak! Harmadik előnyük pedig a szépségük: a boltban kapható díszek a nyomukba sem érnek! 

hirdetes

Nézzük, mire lesz szükségünk ehhez a díszhez: léggömb, ragasztó, spárga. Ugye, egy kis keresés után meg is van minden? Én nem tudom, hogy, de kis keresés után találtam itthon 10 darab lufit, a többi pillanatok alatt meg lett! 

A dísz elkészítésének menete

Először is fújjuk fel a lufit akkorára, amekkorára szeretnénk. Ha ez meg van, tekerjük rá a spárgát, megint csak úgy, ahogy nekünk a legjobban tetszik! Ezt le is fújhatjuk bármilyen színnel, ha gondoljuk. Ezután az egészet kenjük be ragasztóval, és tegyük félre száradni.

hirdetes

Miután teljesen megszáradt, egyszerűen lyukasszuk ki a lufit, a darabjait pedig szedjük ki. És már kész is vagyunk! Nézd meg a videót, lépésről-lépésre mutatják be, hogyan készül el a dísz! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


csikó betanítása

a különböző használatra különféleképpen tanítják be a csikót. Az igásszolgálatra... Tovább

lappangási idő (inkubáció)

a —>kórokok érvényesülése, ill. a fertőzés és a betegség tüneteinek jelentkezése... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek