Rossz bankszámlaszám miatt elhúzódik a kifizetés, területalapú támogatás, probléma, támogatási összeg, utalás, támogatásigénylő, kifizetés, MVH, határozat, adatszolgáltatási kötelezettség

Rossz bankszámlaszám miatt elhúzódik a kifizetés

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A területalapú támogatások kifizetésénél gyakori probléma, hogy a kedvezményezett hibásan adja meg bankszámlaszámát. Ez csak akkor derül ki, amikor a támogatási összegek visszaérkeznek, tehát az utalás eredménytelen.
Rossz bankszámlaszám miatt elhúzódik a kifizetés, területalapú támogatás, probléma, támogatási összeg, utalás, támogatásigénylő, kifizetés, MVH, határozat, adatszolgáltatási kötelezettség

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

Csak az ilyen esetek száma ezres nagyságrendű, de sok az olyan támogatásigénylő is, aki elmulasztotta a bankszámlaszámát megadni.

A téves adatok tisztázására a megyei kirendeltségeink munkatársai számos esetben még az érintett ügyfelek személyes felkeresését is megpróbálják.Nagymértékben meggyorsítaná a támogatások kifizetésének ütemét, ha maguk a gazdák ellenőriznék, hogy a bankszámlaszámukat helyesen adták-e meg.

Hirdetés

Ezt könnyen megtehetik, hiszen az MVH által küldött visszaigazolásokon, támogatási határozatokon mindig fel van tüntetve az a bankszámlaszám, ahová az utalást teljesíteni fogják.Ugyancsak hátráltatja a kifizetéseket, hogy sok igénylő nem tesz eleget a támogatás feltételéül szabott adatszolgáltatási kötelezettségének.

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: MVH

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

karbamid típusú gyomirtó szerek

nagy adagban totális hatású gyomirtó szerként is felhasználhatók, de elterjedtebb a kisebb... Tovább

72/2006. (X. 13.) FVM rendelet

a Mezõgazdasági Biztonsági Szabályzat kiadásáról szóló 16/2001. (III. 3.) FVM rendelet... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés