Fényfüzér pingpong labdákból

Készítsünk karácsonyi fényfüzért pingponglabdákból!

Sz.F.
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Nemcsak karácsonykor, hanem az év bármely szakában használhatjuk ezeket a mutatós fényfüzéreket! Előnyük az, hogy olcsók, és pillanatok alatt bárki elkészítheti őket, meg is mutatom, hogyan! 

Karácsonyi fényfüzér

Nagyon régen ráuntam a boltban kapható díszekre, illetve fényfüzérekre. Ennek egyszerű okai vannak: hihetetlenül drágák, és egyáltalán nem olyan szépek, mint amilyennek én szeretném látni. Ráadásul nem is olyant tartósak, régebben sok fényfüzért vettem, amit csak abban az évben tudtam használni, a következőben már nem.

 

Vagy megtört a vezeték, vagy kiégett egyetlen egy darab égő benne, amit természetesen nem lehetett cserélni. Szóval egyik évben megvettem nagyjából ötezer forintért, a következő évben már a kukába került. 

 

Miután meguntam ezt az egészet, elkezdtem gondolkozni azon, hogyan lehetne ezt másképpen csinálni. Szerencsére az interneten számtalan ötlettel találkozik az ember, így elkezdtem készíteni a saját karácsonyi díszeimet! Mostanra eljutottam odáig, hogy még karácsonyfát sem veszek, azt is saját kezűleg készítem el, minden évben más milyet, hogy ne legyen annyira egyhangú. 

Hirdetés

 

A saját kézzel készített díszekben az a legjobb, hogy pillanatok alatt elkészíthetők, fillérekbe kerülnek, és nem kell hozzá semmilyen kézügyesség, bevallom, nekem sem szakterületem az ilyesfajta kézimunka…Másik nagy előnyük ezeknek a díszeknek az, hogy olyat készítesz, amilyet szeretnél. Ezt figyelembe véve én mindig olyanokat csinálok, amiket nem csak karácsonykor lehet használni, hanem az egész évben.

Hirdetés

 

Ezeket az ötleteket pedig eddig is megosztottam veletek, ha szeretnétek nézelődni köztük, akkor látogassátok meg karácsonyi díszekről szóló rovatomat! Most viszont foglalkozzunk végre a pingpong labdákkal, és a segítségükkel készíthető fényfüzérrel, a következő oldalon lépésről lépésre mondok el mindent nektek, megéri lapozni egyet! 

 

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Érdekességek

kétes követelés

a vállalat peresített v. vitássá vált követelése. Vitásnak minősül az a követelés,... Tovább

ketreces pecsenyecsirke-nevelés

a pecsenyecsirke-előállítás döntően nagyüzemi méretekben mélyalmos istállótípusokban... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés