A Pick Szeged Zrt. Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott

Hirdetés

A Pick Szeged Zrt. Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Kiemelkedő minőségügyi tevékenységéért a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAND) adományozta a Pick Szeged Zrt.-nek Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Az elismerést Csányi Sándor, a vállalat tulajdonosa, és Kovács László elnök-vezérigazgató vette át.
A Pick Szeged Zrt. Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat kapott

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium által alapított díjjal a tárca célja azon agrárgazdasági szervezetek országos szintű elismerése, amelyek kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségi munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű termékek előállításának illetve szolgáltatás nyújtásának.

 

A társaság - amely az idén ünnepli alapításának 140 éves évfordulóját - a díjjal jogosult lett az MAMD védjegy használatára, bizonyítva elkötelezettségét a minőségi termékek előállítása iránt. A Pick Szeged Zrt. tájékoztatása szerint a cég öt gyártóegységében az 1996 óta működtet minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszert.

Hirdetés

 

A cégnél az MTI tájékoztatására közölték: a jelenlegi helyzet alapján a belföldi piac nem mutat növekedési lehetőséget, a piac telített, a válság miatt visszafogott a kereslet. Az export kiemelt kezelése és az új piacok fejlesztése révén a korábbi évekhez hasonló ütemű emelkedést várnak az idén, de a forgalom nagyságát jelentősen befolyásolja a devizaárfolyam alakulása.

Hirdetés

 

A Pick Szeged Zrt. tavaly 59,86 milliárd forint konszolidált forgalmat ér el összességében, szemben az előző évi 58,79 milliárd forinttal. A 2008-as belföldi forgalom 45,32 milliárd forintot tett ki, szemben a 2007-es 45,53 milliárd forinttal. A kivitel értéke 2008-ban 14,53 milliárd forint, egy évvel korábban pedig 13,25 milliárd forint volt.

 

Az idén 45,13 milliárd forint belföldi, 16,83 milliárd forint export-, és 61,96 milliárd forint összforgalommal számol a cég menedzsmentje.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

kutrica

a sertésfiaztató épület alapegysége, amely az anyakoca és naposmalacok együttes... Tovább

50/2006. (VI. 28.) FVM rendelet

az állatgyógyászati készítményekrõl: Az állategészségügyrõl szóló 2005. évi CLXXVI.... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.