OMÉK 2017

OMÉK 2017

2017 Szeptember 20.


A több mint 100 éves múltra visszatekintő seregszemlét 2017. szeptember 20-24. között rendezik meg a Hungexpo és a Kincsem Park területén.


Helyszín: Hungexpo és Kincsem Park

 

A vásár történetében először szakmai napot is tartanak a szervezők. A kétévente csaknem százezer látogatót vonzó kiállításon ezúttal is a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő magyar mezőgazdaság értékeit és eredményeit, kézműves élelmiszereit ismerhetik meg a látogatók, de lesznek állatbemutatók és mezőgazdasági gépkiállítás is.

 

A 78. OMÉK számos más újdonságot is tartogat: a termelők kistájak szerint vonulnak majd fel, ezáltal a látogatók megismerhetik az adott tájak (Őrség, Nyírség, Szigetköz stb.) jellemző termékeit, ízeit. A rendezvényen nem csak hazánk, de a Kárpát-medence gasztronómiai kínálatát is felfedezhetik a látogatók. Az OMÉK a szakma és a nagyközönség minden rétegét meg kívánja szólítani, de 2017-ben még nagyobb hangsúllyal célozza meg a főiskolás és egyetemista korosztályt. A programok során hallgatói konferenciáknak és kerekasztal beszélgetéseknek is helyet biztosítanak majd.

 

Ezen kívül a már megszokott módon a nagyközönséget igazi kulturális kavalkád, koncertek, interaktív programok várják majd, de lesz gyermeksziget és Civil tér is, ahol az alapítványok, szakmai szervezetek munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók.

 

Forrás

 


címkék: