Magyar termékek a romániai Cora-áruházakban

Agromonitor
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Magyar Hetek keretében mutatnak be magyar árukat július 2-a és 11-e között négy romániai Cora-áruházban, három bukarestiben és egy kolozsváriban. A magyar élelmiszerek eladásösztönző kampányát az Agrármarketing Centrum (AMC) első ízben rendezi meg Romániában.
Az akciós választékban a hálózatban már megtalálható magyar termékek mellett új, a kínálatban eddig még nem szereplő árucikkekkel is találkozhatnak a vásárlók.

A tervek szerint közel 20 cég 100 termékét népszerűsítik az áruházakban. A Magyar Hetekre belistázott termékek között találhatók szárazáruk, húskészítmények, konzervek, édességek éppúgy, mint alkoholmentes italok, borok, pezsgők és likőrök, valamint az ételízesítők és teakeverékek is – tudatta közleményében az AMC. A magyar áruk kóstoltatásokkal, valamint promóciós kampánnyal is kiegészülő bemutatkozása magyaros ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét az egyik bukaresti Cora áruházban. Az in-store akciót kiegészítő promóciós kampány részeként a szervezők helyszínenként 4-4 kóstoltató pulttal, egyedi installációval, POP/POS elemekkel, valamint dekorációval, emellett akciós újsággal, PR megjelenésekkel igyekeznek felhívni a figyelmet a magyar megjelenésre.

Mivel Románia Magyarország második legnagyobb élelmiszerexport célországának számít, az AMC szándéka a román piacon már jelen lévő magyar termékskála bővítése. A szervezők bíznak abban, hogy a tíznapos kiemelt időszak után több, Romániában még új magyar termék hosszú távon is bent maradhat a lánc kínálatában.
Hirdetés

Agromonitor

Forrás: Eu-info

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

ádáz (Aethusa cynapium L.)

az ->ernyősök családjába tartozó egyéves, erős orsógyökerű, a petrezselyemhez hasonló,... Tovább

kútból öntözés

a felszín alatti vízkészlet öntözésre való felhasználása. Az artézi kutak - bő hozamukkal... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés