Legyen ragadós a példa!

Legyen ragadós a példa!

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Mostantól csaknem biztosra mehet, aki boltban vásárol mézet. Eddig viszont olyan volt, mintha zsákbamacskát játszana. Még ha itthon is töltötték az üvegeket, akkor sem biztos, hogy színtiszta és hazai termékhez jutott.
Legyen ragadós a példa!

Ha egészséges akar lenni kérdezze méhészét

 

 

Ez utóbbi esetben mellékhatásoktól sem kell tartania, hiszen természetes alapanyagú „gyógyítószerről” van szó. Szalay László mézdoktor szerint ez javítja az immunrendszerünket és megvéd bennünket minden veszélytől. Kivéve, ha hamisított, mert attól a köhögés sem múlik el, és a felületi sebeket nemhogy gyógyítaná, hanem inkább megfertőzi.

 

 

Hamísítások visszaszorítása

 

 

Mindezek a gondolatok azon a sajtótájékoztatón hangzottak el, ahol arról hallhattunk, hogy az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) újabb akcióba lépett a hamisítások visszaszorítása érdekében. Bross Péter, az egyesület elnöke bejelentette: ezentúl formatervezett üvegekben árulják az igazi, jó minőségű hazai termelői mézet. Ez még nagyobb biztonságot nyújt a fogyasztónak, aki remélhetőleg különbséget tud tenni, mondjuk, egy bevásárlóközpontban vásárolt, illetve egy méhésztől vett méz között.
Aki még nem próbálta, tessék csak összehasonlítani, és pillanatok alatt kiderül, melyiknek az íze finomabb, melyik folyik, mint a víz. Bross Péter szerint a hamis mézért elsősorban a palackozók a felelősek, mert miután a termelőtől a felvásárló átveszi a mézet, a feldolgozás során rengeteget romlik annak minősége.

Hirdetés
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

ligázok

a DNS-szintézist (dezoxiribonukleinsav) katalizáló enzimek. A génsebészetben a DNS-darabok... Tovább

ráivarzás

a —>vemhesség első harmadában (esetleg később) előf. —>ivarzás. Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 160

Átlagos értékelés: 4.8