A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) kere

Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) keretében két pályázati kiírás megjelenése várható 2007. január 30-án a „Vállalati technológia fejlesztés” témájában.
Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

A hét magyarországi régió közül a közép-magyarországi régió az egyetlen, ami a gazdasági fejlettsége miatt versenyképességi régió kategóriájába sorolódik. Ez azt jelenti, hogy a többi hat felzárkóztatási régióval szemben, ez a térség nem jogosult a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásaira, így saját regionális forrásaiból kell megoldania egyes fejlesztéseit. A KMOP most szakmai vitára bocsátott pályázati tervezetei lényegében megfelelnek a GOP hasonló vállalkozásfejlesztési kiírásainak.

Hirdetés

A pályázattervezet véleményeztetési eljárása egyébként megegyezik a honlapunkon tegnap ismertetett szakértői egyeztetés menetével.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Csávázó Cruiser 350 FS

Folyékony rovarölő csávázószer.Hatóanyag: 350 g/l tiametoxamFelhasználható: A kukorica és... Tovább

15/2007. (III. 20.) FVM rendelet

a növényvédõ szerek forgalomba hozatalának és felhasználásának engedélyezésérõl,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés