A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) kere

Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

Hirdetés

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) keretében két pályázati kiírás megjelenése várható 2007. január 30-án a „Vállalati technológia fejlesztés” témájában.
Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

A hét magyarországi régió közül a közép-magyarországi régió az egyetlen, ami a gazdasági fejlettsége miatt versenyképességi régió kategóriájába sorolódik. Ez azt jelenti, hogy a többi hat felzárkóztatási régióval szemben, ez a térség nem jogosult a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásaira, így saját regionális forrásaiból kell megoldania egyes fejlesztéseit. A KMOP most szakmai vitára bocsátott pályázati tervezetei lényegében megfelelnek a GOP hasonló vállalkozásfejlesztési kiírásainak.

Hirdetés

A pályázattervezet véleményeztetési eljárása egyébként megegyezik a honlapunkon tegnap ismertetett szakértői egyeztetés menetével.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Hirdetés

árvacsalán (Lamium)

a kajakosok családjának egyik nemzetsége. Gyomtársulásokban gyakori a négyszögletes, gyakran... Tovább

.../2006. (...) FVM rendelet

a termõföldre vonatkozó elõvásárlási és elõhaszonbérleti jog gyakorlásával... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.