A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) kere

Hirdetés

Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb pályázati kiírások tervezetét bocsátja szakmai egyeztetésre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Közép-Magyarország Operatív Programjának (KMOP) keretében két pályázati kiírás megjelenése várható 2007. január 30-án a „Vállalati technológia fejlesztés” témájában.
Közép-magyarországi régiót érintő pályázati kiírások is szakértői egyeztetésen

A hét magyarországi régió közül a közép-magyarországi régió az egyetlen, ami a gazdasági fejlettsége miatt versenyképességi régió kategóriájába sorolódik. Ez azt jelenti, hogy a többi hat felzárkóztatási régióval szemben, ez a térség nem jogosult a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásaira, így saját regionális forrásaiból kell megoldania egyes fejlesztéseit. A KMOP most szakmai vitára bocsátott pályázati tervezetei lényegében megfelelnek a GOP hasonló vállalkozásfejlesztési kiírásainak.

Hirdetés

A pályázattervezet véleményeztetési eljárása egyébként megegyezik a honlapunkon tegnap ismertetett szakértői egyeztetés menetével.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

koca ellése (fialás)

a koca ellését jellegzetes tünetek előzik meg. Az ellés közeledtével a kocák sokat feksznek,... Tovább

farbúb

a —>farnak az a pontja, ahol a két külső csípőszögletet összekötő vonal a... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.