Keresés
Összesen: 11 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
16 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |

A fantasztikus alma – Ezért fogyaszd minden nap!
Az alma nem alaptalanul az egészség egyik nemzetközi jelképe – a viktoriánus Angliában már az 1800-as években tisztában voltak az alma megannyi jótékony hatásával, a...

Mindenki irtja, pedig a leghasznosabb gyógynövény - A lándzsás útifű bemutatása
A lándzsás útifű hazánkban mindenütt előforduló, igénytelen évelő gyomnövény. Biztosan mindenki látott már ilyen növényt a kertjében és sokan el is kezdték a kiirtását,...

A fehérborok készítéséről röviden
A szőlőfeldolgozás lényege, hogy a mustot a szilárd részektől elválasszuk. Ennek különböző munkafolyamatai vannak, most ezekkel ismerkedhettek meg közelebbről!
Legyen saját gránátalmát, elmondom, mit kell tenned érte!
A gránátalma igen régóta ismert gyümölcs, amelyhez sok monda, történet kapcsolódik. Nálunk is egyre népszerűbb, bár az országba kerülő sokféle változatból igazán nehéz...
A szőlő gyógyhatásai
Borban az igazság, és borban az egészség! Sokan azonban nem tudják, hogy a szőlőnek számtalan gyógyító hatása van, sokkal többet kellene fogyasztania mindenkinek belőle. Olvasd...
BOTRÁNY!!! Megtiltják, hogy a génmódosításról beszéljünk
A Monsanto és a TED is megunta, hogy a génmódosításról viták zajlanak, ezért megtiltotta mindenkinek, hogy beszéljen róla, bármit képesek megtenni azért, hogy eltitkolják...
A burgonya védelme
A dél-amerikai származású burgonya (Solanum tuberosum L.) világviszonylatban az egyik legfontosabb növényünk. Termésmennyiségben a búza, kukorica és rizs után a negyedik helyen...
Agrobaktériumos fertőzéstől mentes szőlő-szaporítóanyag előállítása
A szôlô agrobaktériumos betegségét két baktérium idézheti elô: az Agrobacterium vitis és az Agrobacterium tumefaciens. A két baktérium, közeli rokonságuk ellenére, számos...
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |