Keresés az Agrároldal.hu oldalon: istallo

Keresés


Összesen: 1 találat.

Oldal Találatok száma

consultmodule - Tisztelt Molics Úr! Olyan problémánk van, amiben eddig senki nem tudott segíteni! Bekerült a baromfiudvarunkba egy fertőzött csirkeállomány! Lefogytak az addig szépen gyarapodó csirkék, és vágásukkor kiderült, gilisztásak voltak!!!! Kb.8-10 cm-es kemény g

Kedves Kérdező! Ajánlom az alábbi fertőtlenítő szert. Sajnos a mész nem segít. http://www.anitech.hu/higenia/antigerm/istallo-higienia/germicidan-kok-detail Illetve olvastam...

1

A találati lista a cikkek után folytatódik
juh

A JUHTAKARMÁNYOZÁS GYAKORLATA (I.)

A növendéknevelés a bárányok választásától a tenyésztésbevételig tart. A nevelés célja, hogy a fajtára jellemző megfelelő ütemű fejlődést, nemi érést majd...

Csalamádék

TÖMEGTAKARMÁNYOK II.

Az őszi és a tavaszi vetésű zöld szálastakarmányokon kívül a legtöbb gazdaságnak szüksége van csalamádéra vagy lédús takarmányra is, hogy zökkenőmentes legyen a...

A paprika

A paprika palántanevelése

Ma Magyarországon a legfontosabb hajtatott zöldségfaj a paprika, az összes hajtatási felület közel felén termesztik. A termelők nagy része a termesztés mellett palántaneveléssel...

Zöldtrágya

Zöldtrágyázás eljárás

Maga a kifejezés gyorsan növő növényfajtákat jelent, amelyek növénytakaróként beborítják a talajt és ha ezek elhaltak bedolgozhatjuk őket a földbe. Ettől a talaj...

Mindent elmondunk az őszi trágyázásról

Szakértői tanácsok az őszi trágyázáshoz

Az őszi trágyázás hihetetlenül fontos kertünk életében, sokan mégsem tulajdonítanak ennek olyan nagy figyelmet. Mostani cikkemben elmondok mindent, amit tudni érdemes az őszi...

gazdálkodás

Megfelelő gazdálkodási gyakorlat megvalósítása a zöldség-és gyümölcs ágazatban

Az Európai Unió gazdaságpolitikája alapján a legsikeresebb mezőgazdasági ágazat lehet hazánkban a zöldség-gyümölcs ágazat. Ezt az EU 2200/96 számú piacszabályozási...

A sertéshús

A sertéshús minőségét befolyásoló tényezők

A hús minőségén a levágott sertésből kitermelt izomzat vagyis hús tulajdonságait értjük, fogyasztási, feldolgozhatósági szempontból. A húsminőséget számos genetikai és...

A sertésdizentéria

Sertésdizentéria

A kórokozó a Serpulina (korábbi nevén Treponema) hyodysenteriae nevű spirochaeta (baktérium, de a baktériumok sejtszerkezetétől némileg eltérő, „dugóhúzószerűen”,...

Oldal Találatok száma