Keresés
Összesen: 7 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
5 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |

Csodálatosan szép, egészséges különlegesség - A kék mézbogyó termesztése
A kék mézbogyó (Lonicera caerulea) egy hosszúkás, kék színű gyümölcs, ami első ránézésre egy kinyújtott, lapított kék áfonyára hasonlít. A loncfélék családjának e...

A fehérborok készítéséről röviden
A szőlőfeldolgozás lényege, hogy a mustot a szilárd részektől elválasszuk. Ennek különböző munkafolyamatai vannak, most ezekkel ismerkedhettek meg közelebbről!
Így készül az igazi magyar savanyú káposzta!
A savanyú káposzta az a savanyúság, amelyből minden télen rengeteget kellene fogyasztanunk. Kérdés, hogy melyik káposztát választjuk! A következő cikkben elmondjuk nektek, hogy...
Időszerű borkezelések - a 2005. évi borok aktuális kezelése
A bor bonyolult összetételű folyadék, melynek egyes komponensei a bor készítése, tárolása és rossz esetben forgalomba hozatala során instabilitást mutathatnak. A borok...
Borok fejtése
A feldolgozás során a mustba került bogyórészek és egyéb szennyező anyagok, az elhalt élesztősejtek erjedés után leülepednek a borban. Később a bor tisztulása, fejlődése...
BOROZÓ (II.)
Hosszabb ideig, boraink minőségét palackban tudjuk megőrizni. A palackozás ma már nem csak a jól felszerelt nagyüzemek lehetősége, kis beruházással otthoni borainkat is lepalackozhatjuk.

A galád nyest! Nyestről mindent
Tavasszal és nyáron napi 16 órán át aktív. Igen fürge mászó, de szinte minden zsákmányát a földön ejti el. A menyétfélék családjának kíváncsiságát, vadságát...

Ismerős hang a mezőn: Ez a fácán
Európába feltehetően az ókorban telepítették be, jelenleg a legfontosabb apróvad Magyarországon. A XIX. századig a colhicus alfaj élt hazánkban, később telepítették...
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |