Keresés
Összesen: 8 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
5 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |

Ilyen az igazi magyar savanyú káposzta!
A savanyú káposzta az a savanyúság, amelyből minden télen rengeteget kellene fogyasztanunk. Kérdés, hogy melyik káposztát választjuk! A következő cikkben elmondjuk nektek, hogy...

A fehérborok készítéséről röviden
A szőlőfeldolgozás lényege, hogy a mustot a szilárd részektől elválasszuk. Ennek különböző munkafolyamatai vannak, most ezekkel ismerkedhettek meg közelebbről!

BOROZÓ (II.)
Hosszabb ideig, boraink minőségét palackban tudjuk megőrizni. A palackozás ma már nem csak a jól felszerelt nagyüzemek lehetősége, kis beruházással otthoni borainkat is lepalackozhatjuk.

Újfent bekerült a Legkülönlegesebb Európai Helyszínek közé a méltán becsült magyar borvidékünk!
Újfent bekerült egy magyar borvidékünk azok közé az európai borvidékek közé, ahol gazdag borkészítési múlttal és finom borokkal várják a borok szerelmeseit! Nézd meg melyik...

Csodálatosan szép, egészséges különlegesség - A kék mézbogyó termesztése
A kék mézbogyó (Lonicera caerulea) egy hosszúkás, kék színű gyümölcs, ami első ránézésre egy kinyújtott, lapított kék áfonyára hasonlít. A loncfélék családjának e...
Időszerű borkezelések - a 2005. évi borok aktuális kezelése
A bor bonyolult összetételű folyadék, melynek egyes komponensei a bor készítése, tárolása és rossz esetben forgalomba hozatala során instabilitást mutathatnak. A borok...
Borok fejtése
A feldolgozás során a mustba került bogyórészek és egyéb szennyező anyagok, az elhalt élesztősejtek erjedés után leülepednek a borban. Később a bor tisztulása, fejlődése...

Így készíts tojáshéjból csodaszép húsvéti gyertyák, húsvéti koszorú
Mindjárt itt a húsvét és neked még semmi dekoráció nem díszíti a házadat? Nem kell rögtön a boltba rohanni, és drága műanyag nyulakat venni, mert egy kis ügyeskedéssel,...
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |