Keresés
Összesen: 87 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
11 |
|
4 |
|
4 |
|
4 |
|
3 |
|
3 |
|
3 |
|
3 |
|
3 |
|
3 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
1 |
|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |

A szőlő gyomirtása
A szőlőültetvények vegyszeres gyomirtásánál egyszerre kell figyelemmel lenni a kultúrnövény és a gyomnövények érzékeny fejlődési szakaszaira. A szőlő legkevésbé a...

Az őszi búza gyomirtása
A gyomnövények jelentős kárt okozhatnak az őszi búzában. Elsődleges károsítás az, hogy a növénytől elvonja a tápanyagot és a vizet (versengésre készteti), míg másodlagos...

A napraforgó vegyszeres gyomirtása
Magyarországon a napraforgó területe az utóbbi években 450–500 ezer ha volt. 2005 évtôl a vetésforgó miatt, a vetésterület visszaesése várható, de valószínûleg 450 000...

Csillagfürt
Az elmúlt időszakban a takarmánypiacról jelentősen visszaszorultak az állati eredetű takarmány alapanyagok, fehérjehordozók. Ez a tény hozta újra reflektorfénybe a hazai...

A napraforgó növényvédelmének fontosabb szempontjai
A napraforgó hazánk növénytermesztési struktúrájában egyre kiemeltebb szerephez jut. Ennek oka elsősorban abban keresendő, hogy a növény alkalmazkodóképessége kiváló,...

A szőlő gyomirtása
A szőlőültetvények gyomvegetációja - az új termesztéstechnológiák, a műtrágyák és gyomirtó szerek rendszeres használata, a talaj- és tőke-művelésmódok változtatása...
Sokéves átlagon az idei napraforgótermés
A szántóföldi növények 2012. évi hozamait az előző évi hasznos téli csapadék hiánya, valamint az ez évi vegetációs periódus rendkívül száraz időjárása együttesen...
PLEDGE - szőlőben is megoldás!
A tavasz beköszöntével figyelmünket újra a szőlőültetvényeink gyommentesen tartására fordítjuk. Az ágazat tulajdonosi átrendeződése nemcsak a szőlő termesztésére,...
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |