Keresés
Összesen: 42 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
3 |
|
3 |
|
3 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |

Díjnyertes kertészek trükkjei paradicsomtermesztéshez
Nincs olyan zöldségkertész, aki ne álmonda óriási paradicsomtermésről. Tény, hogy ezen zöldség teljesítménye első sorban a tenyészidőszak hosszától függ, de van néhány...

Diótermesztési tanácsok az egészséges és finom rekordtermésért!
A diótermesztésről fogok most nektek elmondani mindent, remélem, hogyha megfogadjátok a tanácsaimat, akkor nektek is részetek lesz olyan diótermésben, mint nekem – Nálam...

Bonsai alapok és metszési tippek
A bonsaiok nem mások, mint különleges növénytartókban nevelt, miniatűr hétköznapi fák. A bonsaiokat szándékosan kicsire szokás metszeni, hogy minél jobban hasonlítsanak...

7 gyakori metszési hiba, amit jobb, ha elkerülsz idén tavasszal
A metszés nagyon hasznos folyamat a növények növekedésének szempontjából, azonban ha nem jól csináljuk, akkor kárt is okozhatunk bennül. A metszés hatására a növény...

Leander metszése - Szakértői segítség
A leander nem csak Magyarországon, hanem az egész világon elterjedt növény, igen hamar közkedveltté vált, nem is véletlenül, mivel nagyon mutatós és szinte tavasztól őszig...

Minden, amit tudni kell a leanderről, gondozásáról, neveléséről
Mára elmondható, hogy a magyar kertek legkedveltebb növénye (a muskátli után) a leander, ez nem véletlen, hiszen csodálatosan szép, és egész évben megörvendeztet minket a...

A füge tavaszi metszése – Szakértői tanácsok!
Szinte minden magyar kertben megtalálható már a füge, hozzánk pedig sorra érkeznek a kérdések ezzel a fantasztikus növénnyel kapcsolatban. Mostani cikkemben a metszéssel fogok...

Hasznos tudnivalók a málna termesztéséhez
A málnákat nem kifejezetten nehéz termeszteni, a megfelelő gondozást pedig végtelen mennyiségű gyümölccsel hálálják majd meg. Habár eredetileg többnyire a hűvösebb...
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |