Keresés
Összesen: 26 találat.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
10 |
|
6 |
|
5 |
|
5 |
|
3 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
2 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |

Édesburgonyából is készíthetünk befőttet – 3 szuper RECEPT!
Az édesburgonya (Ipomoea batatas) az utóbbi időben egyre több étterem és gyorsétterem kínálatába bekerült, és sokan otthon is előszeretettel kísérleteznek ezekkel az ízletes...

Furcsa, de szuper módszer – Így készül a húsbefőtt!
Sokan furcsán néznek rám, amiért azt mondom, hogy ez a módszer nagyon szuper, pedig tényleg az! Mostani cikkemben mindent elmondok nektek a húsbefőttről, tartsatok velem és...

Paradicsom fagyasztása – Jó ötlet vagy nem?
Ha a rövid válasz érdekel, akkor parancsolj: igen, a paradicsomokat fagyasztva is lehet tárolni. Azonban ha csupán ennyiről szólna az egész, nem szenteltünk volna a témának egy...

Őszi/téli befőzés – Citrom-, és narancslekvár készítése
Ősszel és télen is főzhetünk lekvárt, ráadásul nem is akármilyet, mostani cikkünkben elmondjuk nektek, hogyan készíthettek isteni finom dzsemet szezonális citrusfélékből,...

3 fantasztikus módszer a paprikák eltevésére, tartósítására
A paprikák sokoldalú gyümölcsök, amikből sokan előszeretettel termesztenek nagyobb mennyiségekben kertjükben. Vannak azonban olyan évek, amikor az ember nem tudja, vagy nem akarja...

Készíts szilvalekvárt saját kezűleg
Nagyszüleink kertjében mindig volt pár szilvafa, mindenki nagyon szerette ugyanis a lekvárt, vagy éppen a pálinkát! Mostani cikkünkben a szilvalekvárról fogunk beszélni,...

Zöldségekből savanyúság – Csináld magad, mutatom, hogyan!
Az élelmiszerek savanyítása egy világszerte elterjedt szokás. Ez nem meglepő, elvégre a savanyított zöldségek és gyümölcsök nem csak rendkívül egészségesek és finomak,...

Hibák a lekvárfőzés során: Ezekre figyelj!
Vannak alapvető hibák, amelyeket könnyen elkövetünk a különböző lekvárok főzése közben. Ezeket jobb elkerülni, ha valóban finom és tartós lekvárt szeretnénk.
Oldal | Találatok száma |
---|---|
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |
|
1 |