notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

Kutyák fürdés után, mókásan néznek ki

A kutyák többsége nem szereti a fürdetést, a víz hatására teljesen megváltoznak, a külsejük is. Sophie Gammand pedig gondolt egyet és készített a kutyusokról egy fotósorozatot a fürdetés után. Nagyon jól sikerült.   Nézd meg ezt is: KUTYA HATÁSA A KISGYERMEKEKRE NEM MINDENNAPI FOTÓSOROZAT

Lovak

Gyönyörű lovak, lófajták képekben.

Lúdfajták

Lúdfajták képekben bemutatva. Közönséges házi lúd, fodrostollú lúd, apácalúd, olasz lúd, bütykös lúd, emeni lúd, kanadai lúd, kékszárnyú lúd, nyári lúd, örvös lúd, rőtesfejű lúd, rövidcsőrű lúd, sulytásos fütyülő lúd, szürkefejű lúd, toulouse-i lúd, vad hattyúlúd, vörös ásólúd, vörösmellű lúd.

Macskák és az alvás

Köztudott, hogy a macskák imádnak aludni, de nem is akárhogyan. Mutatunk nektek 25 képet, melyen a legextrémebb pózokban, helyeken alszanak a cicusok. Hihetetlenek. :D Forrás: boredpanda.com

Macskák tüsszentés előtt

Az emberek is tudnak érdekes arcot vágni, amikor tüsszentenek, az állatok sem kivételek ez alól. Nézd meg a képeket te is, én sírtam a nevetéstől egy-két fotónál, nagyon jól sikerültek.

Macskák, akik nem tudnak bújócskázni

Mutatunk nektek 35 macskát, akik nem igazán tudnak bújócskázni. Becsületekre válik azonban, hogy lelkesen próbálkoznak. Egyszer talán belejönnek ők is, mint a miénk, őt lehet keresni órákig, akkor se találjuk meg. 

Magyar galambfajták

 Összegyűjtöttük a legszebb magyar galambfajtákat egy albumba. A következő fajtákat láthatod galériánkban: Alföldi buga, Alföldi dudoros, Alföldi parasztgatyás, Alföldi-Kőrösi keringő, Bácskai hosszúcsőrű keringő, Budai kék, Budapesti bíbic keringő, Budapesti csapos, Budapesti magasszálló keringő,...

Magyar kutyafajták

Őshonos magyar kutyafajták bemutatása képekben. Hatalmas értéket képviselnek, nemzeti kincseink, ezért vigyázzunk rájuk. 


Hirdetés

címkék: