notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

John Deere traktorok

John Deere traktorok képekkel. A legkisebb John Deere traktortól egészen a legnagyobbig. Ezek a traktorok szakértők kezéből kerülnek, rendkivül jó minőségűek, csúcskategóriás mezőgazdasági gépek.

Juhok

 Juhok, juhfajták képekben bemutatva - magyar merinó, racka, cigája, dorset, fekete tejelő, húsmerinó, jacob, kékpofájú leicester, suffolk, assaf, lacaune, beltex, stb. 

Kacsafajták

 Kacsák, kacsafajták képekben bemutatva. Barátréce, bóbitás kacsa, indiai futókacsa, jeges réce, kékcsőrű réce, magyar kacsa, pekingi kacsa, stb.

Kecskefajták

 Kecskefajták képekben - alpesi, angóra, búr, kameruni törpekecske, kínai prémkecske, núbiai, pödröttszarvú, spanyol kőszáli, toggenburgi kecske, stb. 

Kert Praktikák

Rengeteg ötlet van, ami egyedivé, szebbé varázsolhatja kertjeinket. Bemutatunk ezek közül párat képekben, bízunk benne, hogy érdekesnek találjátok és kipróbáljátok valamelyiket. Ha nektek is van otthon egyedi kertrészletetek, ötletetek, ne habozzatok, küldjétek be a képet róla facebook oldalunkra: Agrároldal.hu-minden, ami mezőgazdaság.

Kocsma a majomkenyérfa belsejében

Dél-Afrikában található egy hatalmas majomkenyérfa, melynek belseje üreges. A helyiek kihasználták az alkalmat és kialakítottak egy pub-ot a belsejében. 

Kutyák az állatorvosnál-szegénykék :)

Biztosan te is vitted már kutyusodat állatorvoshoz. Ilyenkor ugyanolyan, mint az emberek, kezdenek egy kicsi félni és nagyon meg vannak szeppenve, a legbátrabb kutyán is látszódik ez. A következő képek hihetetlenül aranyosak, nézd meg te is mindet.

Kutyák és macskák, akik szabotálják a Karácsonyt

A macskák és a kutyák a legaranyosabb és legártatlanabb lények a világon, de ha elérkezik a Karácsony, akkor minden megváltozik. A karácsonyi díszek, és a karácsonyfa sincsen biztonságban, hogyha kis állatot tartunk a lakásban, ugyanis az egészet játszótérnek nézik. A következő képek is ezt bizonyítják.


Hirdetés

címkék: