notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

Extrém kinézetű állatok

Az állatvilágban a genetikai mutációk eredményeként fellépő pigment változások nem olyan ritkák, mint gondolnánk, viszont ezek a változások általában nem túl kirívóak. De persze akadnak feltűnő esetek is, mint ahogy ezeken a képeken láthatjátok.

Friss gyümölcsök

Friss gyümölcsök 

Friss zöldségek

 Friss zöldségek képekben - sárgarépa, paradicsom, paprika, retek, vöröshagyma, lilahagyma, zöldbab, stb.

Gyönyörű természeti fotók a világ minden tájáról

Gyönyörű természeti fotók a világ minden tájáról. Csodálatos, nagy felbontású képek, mesés színekkel, káprázatos beállításokkal. Gyönyörködjetek benne ti is.  

Gyönyörű természetközeli házak

Gyönyörű, természetközeli házak egy képalbumban. Lenyűgöző környezetben, csodálatos tájakon. Szívesen laknék bármelyik házikóban, remélem, hogy nektek is tetszik.   Kattints az első képre a nagyobb nézetért! 

Gyönyörű virágok

Gyönyörű virágok 

Hihetetlen helyek Magyarországon

Rengeteg hihetetlenül gyönyörű hely van Magyarországon. Egy részét a természet alkotta ilyen csodálatosnak, más részében már az emberi kezek is bele szóltak. A lényeg az, hogy mesés helyek.

Imádnivaló állatok

34 bébi állatot mutatunk nektek, akik nagyon hasonlítanak szüleikre. Imádnivalóan aranyosak. Ha szereted az állatokat, ezeket a képeket imádni fogod, ne hagyd ki!


Hirdetés

címkék: