notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

Varázslatos őszi tájképek

Az ősz csodálatos, kicsit hidegebb van, mint általában, de a színek akkor is varázslatosak. Nagyon jó ilyenkor a természetben sétálgatni. Hoztam nektek pár képet, ami titeket is meg fog győzni, hogy az ősz mesés! :)

Védett Emlősök

Rengeteg gyönyörű szép és hasznos állat került az ember, illetve a klímaváltozások következtében a kihalás szélére, ezért többek között sok emlőst is védetté nyilvánítottak.  Forrás: enfo.agt.bme.hu    

Védett madarak

Ebben a gyűjteményben bemutatunk egy pár Magyarországon élő védett madárfajt. Gyönyörű szép madarak, melyek manapság már kevesebb számban vannak jelen környezetünkben. 

Vicces kutyák a kocsiban

Akinek van kutyája és elvitte már valahova kocsival tudja, hogy mennyire élvezik is az ebek az utazást. Kidugják a fejüket azonnal, ahogy leengeded az ablakot és mosolyogva élvezik a levegőt.   Forrás: boredpanda.com

23 ösvény álombéli tájakon

Amikor rámézünk ezekre a képekre, azt gondolnánk, hogy ezek a tájak valójában csak a filmekben léteznek, pdig ez nem igaz! Megtaláljuk őket a való életben is, csak lehet, hogy egy kicsit sokat kell hozzá utazni. A fotókon övényeket láthatunk, amik csodálatos tájakon haladnak keresztül.

Félelmetes villámok

A természet csodálatos, viszont van egy kevésbé barátságos oldala is. A képeken olyan villámokat láthattok, amiket ha élőben látnánk, jó messzire menekülnénk, mert némelyik még a földbe is belecsap.


Hirdetés

címkék: