notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

2013 legaranyosabb állatkölykei :)

Nagyon aranyos az összes állat, nem csak kölyökkorukban, de akkor pláne tündériek. Most megmutatjuk nektek 2013 legaranyosabb állat kölykeit, hogy tetszenek? 

25 elképesztően aranyos kölyök cica

25 elképesztően cuki kölyök cicát mutatunk nektek, ha szereted a macskákat semmiképp ne hagyd ki. Hihetetlenül aranyosak, oszd meg macskabarát ismerőseiddel is. Nagyobb méretért kattints a képekre!

25 érdekes alpaka frizura

Az alpaka egy háziasított, rendkívüli finomságú gyapjáról ismert dél-amerikai teveféle. Rendkívül érdekes frizurákat képesek viselni, megmutatjuk a 25 legviccesebbet. NÉZD MEG A RÓLA KÉSZÜLT CIKKET IS, KATTINTS IDE! (Forrás: www.today.com)

A 25 leggyönyörűbb kutya

2014-ben is rendeztek már egy kutya kiállítást Westminsterben, ahol szebbnél szebb kutyusok voltak jelen. Most megmutatjuk nektek a 25 legszebbet közülük. 

A baglyok a világ legszebb madarai, íme a bizonyíték

20 képet mutatunk, amik neked is be fogják bizonyítani, hogy bizony a baglyok a világ legszebb, legérdekesebb madarai. Dőlj hátra és nézd meg a csodálatos képeket te is.

A fukusimai katasztrófa mutáns növényei

Súlyos következményei voltak a fukusimai atomerőmű meghibásodásának, többek között a növények is megérezték a katasztrófát. Sokféle zöldség, gyümölcs fejlődött deformáltan, torzan. Kattints az első képre a nagyobb nézetért! 

A Hortobágy értékei

Nagyon sok nemzeti érték található a Hortobágyon amellett, hogy gyönyörű a táj sok állat-, illetve növényfajnak ad otthon, többek között a szürke marhának, rackának, túzokmadárnak. Most ezek közül mutatunk be párat képekben.    ​Kattints az első képre a nagyobb nézetért! 

A legjobb kisgyermek és állat fotók

Csodálatosan szép képek készültek kisgyermekekkel és állatokkal a főszerepben. Érdemes megnézni, hogy mennyire szeretik a kutyusok a gyerekeket, nagyon édesek. NÉZD MEG TE IS 2013 LEGARANYOSABB ÁLLATKÖLYKEIT, KATTINTS IDE HA TE IS KIVÁNCSI VAGY, MILYEN HATÁSSAL VANNAK A KUTYÁK A KISGYERMEKEKRE, KATTINTS IDE


Hirdetés

címkék: