Hirdetés

Hamarosan benyújthatók a kérelmek fás szárú energiaültetvények telepítéséhez

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból folyósított, a rövid vágásfordulójú fás szárú energia- ültetvények telepítéséhez nyújtott támogatásra az igényeket 2009. 11. 2-ig lehetett benyújtani. Lassan elérkezik a támogatási kérelmek leadási határideje is: ezek március 1-től a tárgyhónap végéig nyújthatók be.
A támogatás célja a megújuló energiaforrások elterjesztésének elősegítése.Az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból folyósított, a rövid vágásfordulójú fás szárú energiaültetvények telepítéséhez nyújtott támogatásra az igényeket 2009. november 2-ig lehetett benyújtani a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumba.
Hirdetés
Lassan elérkezik a támogatási kérelmek leadási határideje is: ezek március 1-től a tárgyhónap végéig nyújthatók be.A támogatás mértéke kérelmenként legfeljebb 735 ezer Euró, kb. 198 millió Ft lehet. A kedvezményezettek a támogatás kifizetését augusztus 1-31. között kezdeményezhetik.

Forrás: Eu-info

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

gyomormérgek

a kártevők pusztítására alkalmazott, olyan növényvédő szerek, amelyek az állat... Tovább

kifutó

az istálló széltől védett oldalán, az épülethez csatlakozó, körülkerített, karám... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.