Eurók dőlnek az erdőbe

Eurók dőlnek az erdőbe

Hirdetés

Mától, akár 564 ezer forint támogatás is igényelhető egy hektár erdő átalakításához. Az úgynevezett erdőszerkezeti átalakítást az unió hektáronként 496-2 090 euróval segíti. Az igényeket november 20-ig lehet lehet leadni.
Eurók dőlnek az erdőbe

Több száz ezer Forint összdíjazású blogverseny és fotópályázat, több, mint 30 nyereménnyel! Myer Te is idekattintva!

 

A tágatási rendelet három kategóriába sorolja az erdőszerkezet átalakítását. Első az erdőállomány alatti telepítés, amelynél hektáronként 1 400 euró támogatás jár. Második a tarvágást követő átalakítás, amikor is a tuskózás mikéntjétől függően a támogatás 1 019-től 2 090 euró lehet hektáronként. Végül az állománykiegészítéssel történő átalakítás támogatása hektáronként 496 euró.

Hirdetés

Támogatás legalább egy hektárnyi terület után jár, és csak igazolt származású erdészeti szaporító anyagot lehet felhasználni. A támogatási kérelmet az ügyfélkapun keresztül, október 26. és november 20. között lehet beadni. A jövő évtől viszont október 1. és 31. lesz a beadási időszak. A kérelmekről a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal dönt. A kifizetési kérelmeket május 15-ig lehet beadni.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Hirdetés

homoki ballagófű (Salsola káli L.)

a libatopfélék (Chenopodiaceae) családjába tartozó, parlagokon, száraz gyeptársulásokban,... Tovább

tejcsésze (tejcsészike)

A tőgy felől a hasüreg felé haladó gyűjtőér (véna) alkotta mélyedés elnevezése.A t. az... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.