Friss hírek
Ez a titka a hagyományos dödöllének, ami önmagában is isteni étel
2024/03/22
A dödölle a magyar konyha egyik legegyszerűbb, mégis legfinomabb étele. Főtt burgonyából és lisztből készül, és bár a hozzávalók nem bonyolultak, a tökéletes dödölle elkészítése némi trükköt igényel. A legtöbb recept búzalisztet javasol a dödölle tés...
Vessünk borsót április közepén, úgy, mint a profik
2024/04/07
A tavaszi kertészkedés egyik legnagyszerűbb öröme a borsó vetése. Ez a zöldség nem csupán ízletes és tápláló, de a kert egyik első hírnöke is, jelezve, hogy a természet újra életre kel. Április közepén a borsó vetése ideális időpontnak számít: ekkor ...
Melyik mézfajta mire jó? – egy méhész most elmagyarázza!
2024/03/20
Hazai kistermelő méhészként örömmel mutatja be neked Horváth Csaba méhész a méhek és a természet közös ajándékát, a folyékony aranyat, a mézet. Ebben a cikkben betekintést nyerhetsz hazánk legelterjedtebb mézfajtáinak lenyűgöző tulajdo...
500 iskolában tartanak oktatásokat az erdészettel kapcsolatban
2024/03/19
A természet csodálatos, amit leginkább erdőjárás közben lehet megtapasztalni. Szerencsére a most elindított program keretein belül pont erről fognak beszélni a legkisebbeknek az az "Iskolában az Erdő" programon. Mutatjuk az MTI közleményét ...