Környezetkárosítás miatt indult eljárás Pusztaszabolcsonolaj, bűncselekmény, MÁV, benzin, fázisolaj, rendőrség, környezetvédelmi cég, talajcsere

Környezetkárosítás miatt indult eljárás Pusztaszabolcson

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Egyelőre környezetkárosítás vétsége miatt, szakértők bevonásával indított eljárást a rendőrség annak kapcsán, hogy szombaton Pusztaszabolcson egy vasúti tartálykocsiból nagyobb mennyiségű fázisolaj folyt el - közölte a rendőrség. A vizsgálat állapítja majd meg, hogy a tartálykocsiból milyen mennyiségű olaj folyt, vagy szivárgott el, s történt-e az ügyben emberi mulasztás, vagy más bűncselekmény - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Környezetkárosítás miatt indult eljárás Pusztaszabolcsonolaj, bűncselekmény, MÁV,  benzin, fázisolaj, rendőrség, környezetvédelmi cég, talajcsere

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

A vasúttársaság közlése szerint a vagonban 63 ezer liter benzin volt, ennek mintegy negyede tűnt el. A MÁV szakemberekre hivatkozva azt közölte: a benzin nagy része elpárolgott.

 R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az úgynevezett fázisolajat szállító szerelvény szombaton reggel állt be Pusztaszabolcson az utolsó, - tizenhatodik - vágányra.Kora este jelezték a rendőrségnek, hogy az egyik tartálykocsiból mintegy huszonötezer liter olaj folyt el.

Hirdetés

Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője azt közölte: megbíztak egy környezetvédelmi céget, hogy vizsgálja meg a talaj szennyezettségét. Amennyiben szükséges, talajcserét is végeznek - tette hozzá közleményében.

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: MTI

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

ujraképződés (regeneráció)

az elpusztult v. —>sérülés következtében elvesztett sejteknek, szöveteknek az eredetivel... Tovább

garda (heringhal, balatoni hering, gyargya, kardkeszeg, Pelecus cultratus)

a pontyfélék (Cyprinidae) családjába tartozó, ezüstös csillogású, egyenes hátvonalú,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés