Egy túlélővel kevesebb

Egy túlélővel kevesebb

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Vége egy retro-terméknek. Aki kötődik hozzá, az most rohanjon a boltokba és vásároljon Globus-májast, vagy löncshúst – katonaviseltek ezt magyarul gyíkhúsnak hívták
Egy túlélővel kevesebb

E jó öreg, az utóbbi években sem túl sokat változó termékeknek ugyanis vége. A konzervgyár ugyanis felhagy termelésükkel. Nem éri meg.

 

Globus-májas nincs többé

 

Mától leáll a Globus fővárosi gyáregységében lévő húskonzerveket gyártó üzemegység. Kétszáz ember dolgozott itt. Sorsukról a cég ma kiadott közleménye nem tartalmaz részleteket. Arról viszont igen, hogy miért is vetnek véget a gyártásnak. Azt mondják, hogy nem éri meg löncshússal, meg májkrémmel foglalkozni. Pedig más cégek termékei is ott vannak a boltok polcain a jó öreg Globuséval együtt.

Hirdetés


A húsalapú termékek gyártása a Globus Csoport forgalmának 20 százalékát adta. Ezután a cég a mélyfagyasztott és zöldségkonzerv termékeire fókuszál, s növelni akarja belföldi és export pozícióit.


A közlemény szerint az intézkedések nem érintik a Globus márkanév alatt forgalmazott ételízesítőket és szószokat, mely termékcsoportokban a márkanév tulajdonosa az Unilever.

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Hirdetés

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 190

Átlagos értékelés: 4.9