Bornapok Győrött augusztus 27-30. között

Hirdetés

Bornapok Győrött augusztus 27-30. között

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Magyarország legjobb borászai vonultatják fel kínálatukat a II.Győri Bornapokon auguszutus 27. és 30. között. A négynapos program különleges látványossága lesz a borlovagrendek felvonulása - mondta Bolla Péter, a győri önkormányzat kabinetfőnöke az eseményt beharangozó sajtó- tájékoztatón.
Bornapok Győrött augusztus 27-30. között

A nyitónapon vonulnak fel a belvárosban a külföldről, valamint az ország más borvidékeiről érkező lovagok, borászok, magyar borrendek képviselői - közölte Tagai István, az Európai Borlovagrend győri legátusának vezetője. Ismertetése szerint a burgenlandi Kismartonban (Eisenstadt) alakult Európai Borlovagrend legfiatalabb szervezete a győri legátus. Tagjainak sorában városvezetők, jeles polgárok, a gazdasági, a kulturális élet ismert személyiségei tevékenykednek a borkultúra népszerűsítéséért a nemes bor elismeréséért, a bortudományért. A lovagrend papját a bencések adják, a legátus pedig vállalta a pannonhalmi borvidék felkarolását.

Hirdetés

Augusztus 29-én a győri bencés templomban újabb borlovagokat avatnak. A jelöltek esküt tesznek, miszerint Isten és a bor tiszteletének jegyében tevékenykednek életük további részében.
A fesztivál érdekes színfoltja lesz az Audi EasTonic Oldtimer Rally nemzetközi mezőnyének győri versenyszakasza.
A II. Győri Bornapok Bonnie Tyler szuperkoncertjével éri el csúcspontját. Az ingyenes koncertet a Dunakapu téren tartják augusztus 29-én.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

fejlődés

meghatározott irányú, időben lezajló biol. folyamat; minőségileg több szakaszra osztható,... Tovább

Szentendrei Körzeti Földhivatal

Földhivatal Körzeti Földhivatal Ügyfélfogadás: Hétfõ: 13-16 Szerda: 8-16 Péntek: 8-12... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.