Visszaszorulóban a madárinfluenza Oroszországban, az orosz Állategészségügyi és Növényvédelmi Szövetségi Szolgálat közlése, állattenyésztés

Visszaszorulóban a madárinfluenza Oroszországban

dr. Kemény Ádám
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Az orosz Állategészségügyi és Növényvédelmi Szövetségi Szolgálat legújabb hivatalos közlése szerint 2006-ban eddig összesen 91 oroszországi településen regisztráltak madárinfluenza-megbetegedést, az ország 14 közigazgatási egységében.
Visszaszorulóban a madárinfluenza Oroszországban, az orosz Állategészségügyi és Növényvédelmi Szövetségi Szolgálat közlése, állattenyésztés

Kérdése van? Tegye fel,  tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

A járvány jellemzően az ország déli régióira (11 körzet), valamint a szibériai területre (3 körzet)  korlátozódott.
 
A jelenlegi időszakra a déli régiókban sikerült teljesen felszámolni a fertőzést. Ma csupán Szibériában, Omszk megyében van egyetlen fertőzött település.
Hirdetés
 
A 2006. év eddig eltelt időszakában összesen 1,4 millió baromfi pusztult el, ebből 1,05 millió az elhullás, a maradék állományt a fertőzés lokalizálása érdekében meg kellett semmisíteni.

 

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdeti? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!
 

Forrás: www.fvm.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

farkalás

a bárányok farkának 2—3 napos korban történő megkurtítása. A megmaradó farokcsonknak... Tovább

vízmosás

A víz által okjozott erózió, a gyors lefolyású, lezúduló, ált. csapadékból származó... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés