A minőségi borok termelői is pályázhatnak a

Hatályos AVOP pályázat!

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A minőségi borok termelői is pályázhatnak a "minőségi mezőgazdasági termékek marketingje" alintézkedés keretében Megnyílt a lehetőség arra, hogy a minőségi borok termelői is pályázhassanak termékeik értékesíthetőségét, népszerűsítését elősegítő projektekre az AVOP 3.1.2 Minőségi mezőgazdasági termékek marketingje alintézkedés keretében.
Hatályos AVOP pályázat!, minöségi borok termelői, minőségi mezőgazdasági termékek marketingje, AVOP 3.1.2

A részletes pályázati feltételeket tartalmazó Vidéki jövedelemszerzési lehetőségek bővítése (Kódszám:3.1) című pályázati felhívás 2006. november 13-án lép hatályba, az FVM (www.fvm.hu) és az MVH (www.mvh.gov.hu) honlapján közzétételre került.


A Vidéki jövedelemszerzési lehetőségek bővítése című pályázati felhívás valamennyi - 3.1.1. Agrártevékenységek diverzifikációja; 3.1.2 Minőségi mezőgazdasági termékek marketingje; 3.1.4 Kézműipari tevékenység fejlesztése - alintézkedésére lehet még pályázatot benyújtani. 

Az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program (AVOP) Irányító Hatósága a 3.1.3 "Idegenforgalmi tevékenység fejlesztése" (falusi turizmus) c. intézkedés esetében a 2004-2006 időszakra rendelkezésre álló források kimerülésére való tekintettel a pályázatok benyújtási lehetőségét 2007. január 24-i hatállyal felfüggeszti.
A 2007. január 24-én 24 óráig postára adott pályázatok még érkeztetésre kerülnek

Hirdetés
A jelen Közleménnyel egyidejűleg a pályázati felhívás és a pályázati csomag egységes szerkezetben került közzétételre.
A pályázati felhívásban - a korábbiakhoz képest - a Magyarországon elismert minőség megjelölési rendszerei kiegészültek a borgazdálkodásra és a minőségi borok eredetvédelmére vonatkozó szabályokkal, ami lehetővé teszi a minőségi borok piacra jutási feltételeit javító pályázatok támogatását.
A pályázati csomagba bekerült egy új formanyomtatvány, amelyen arról kell a pályázóknak nyilatkozni, hogy a projekt megvalósításához a mezőgazdasági termékek belső piacon, illetve harmadik országban történő megismertetésével és promóciójával kapcsolatos intézkedésre vonatkozó uniós forrás terhére megkötött és folyamatban lévő támogatási szerződéssel nem rendelkezik.
Hirdetés

Forrás: FVM

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

ES Bocuse (RH 0155)

Kukorica Cél: szemes Leírás:A hímvirágzás ideje közepesen korai, a címer oldalágai... Tovább

heregubó-arató készülék (gubózófésű)

vontatott, kb. 2 m hosszú mélyített teknő, amelynek egyik oldala fogazott élével belesüpped a... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 120

Átlagos értékelés: 4.9