Az agrártárca vezetője a nagy áruházláncokkal kíván tárgyalni

Hirdetés

Az agrártárca vezetője a nagy áruházláncokkal kíván tárgyalni

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Azt a szemetet, amelyet néhányan élelmiszernek neveznek, kisöpörjük az országból. - A földművelésügyi miniszter még a héten tárgyalni akar a nagy áruházláncok képviselőivel a M.E.G.A.-ügy kapcsán kialakult helyzetről.
Az agrártárca vezetője a nagy áruházláncokkal kíván tárgyalni , élelmiszer, földművelésügyi miniszter, tárgyal, képviselő, felelősség, forgalmazó, forgalom, Gráf József, MTI, M.E.G.A.-ügy, FVM, élelmi
Gráf József hétfőn az MTI-nek elmondta: még a héten kezdeményezi a megbeszéléseket, hogy megkérje az áruházak képviselőit, ne forgalmazzanak kétes cégektől származó termékeket.
 
A miniszter várhatóan felveti majd a forgalmazók esetleges felelősségét is ez ügyben tárgyalópartnereinek.
 
Gráf József leszögezte: folytatni kívánja azt a munkát, amit másfél évvel ezelőtt az élelmiszerbiztonsági helyzet stabilizálása érdekében munkatársaival megkezdett.
 
"Azt a szemetet, amelyet néhányan élelmiszernek neveznek kisöpörjük az országból. Ezt meg is valósítjuk az elkövetkező időben. Emellett nagyon következetesen lépünk fel a szóbanforgó ügyben, mert ez már nem egyszerű csalási akció vagy olcsó, nem megfelelő áruk forgalomba hozatala, hanem bűnügy" - mondta a miniszter.
 
Gráf József hangsúlyozta, hogy az ügy felgöngyölítésében más hatóságok segítségére is szüksége van a minisztériumnak. Az FVM csak annyit tehet, hogy a kétes eredetű áruk nyomára bukkan és a nyomára vezeti azokat, akik a továbbiakban eljárhatnak - tette hozzá. 
Hirdetés

Forrás: FVM

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

szalmagyűjtő kocsi

az ->arató-cséplő gép által elszórt szalma és törek — aratással egyidejű —... Tovább

3/2006. (I. 18.) FVM rendelet

a 2006. évi iskolatej program elsõ félévének szabályozásáról szóló 115/2005. (XII. 15.)... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.