Drága lesz az idei alma

Drága lesz az idei alma

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Alig van Tolna megyében olyan kiskert, ahol legalább egy almafa ne lenne. A termőterület nagysága mégis évről évre csökken.
Drága lesz az idei alma, almafa, Bogyiszló, almás, gazda, gyümölcs, termelő

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

A termelők szerint, ennek az az oka, hogy kényes növény az almafa. A kilencvenes évek elején Bogyiszló határában százhektáros almást vágattak ki a tulajdonosok. A megyei földművelésügyi hivatal adatai szerint jelenleg 230 hektáron termelnek almát, zömében Lengyel, Kisvejke, Györköny, Dunaföldvár és Szekszárd határában. Az idén az árral elégedettek lennének a gazdák, de kevés gyümölcs üti meg az étkezési minőséget. Most, a szezon közepén 150 és 200 forint közötti áron kínálják a termelők a piacon az almát, a téli hónapokra akár a 300 forintra is felkúszhat az ára.

Hirdetés

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: Tolnai Népújság

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Budapesti 1. számú Körzeti Földhivatal

Földhivatal Ügyfélfogadás: Hétfõ: 7:00 - 17:00 Kedd: 7:00 - 17:00 Szerda: 7:00 - 17:00 ... Tovább

szállítólevegős permetezőgép

légáramlással megnövelt szállítóképességű ->permetezőgép, amely által a permetlé... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés