A 2006. évi AGRO+MASHEXPO díjazottai: Linamar Rt., Mezőgép Divízió; ISV Hústermelést Szervező Rt.; Ferro Flex Kft.

Hirdetés

A 2006. évi AGRO+MASHEXPO díjazottai

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

NAGYDÍJAK: Linamar Rt., Mezőgép Divízió: OROS SF 12-QSA szárzúzós kukorica csőtörő adapter A zsűri indoklása: a legkorszerűbb konstrukciós megoldásokat, új hajtásrendszert és QSA szárzúzó megoldást tartalmazó, tizenkét soros, hazai fejlesztésű kukorica csőtörő adapter világviszonylatban is újdonságnak számít. A legnagyobb teljesítményű arató-cséplő gépekhez illeszthető. Az elmúlt évben a New Holland CR 980-as arató-cséplő géppel 55 t/órás kukorica betakarítási rekordot állított fel. Az adaptert forgalmazzák Magyarországon kívül Nyugat-Európában és a tengerentúlon is.
A 2006. évi AGRO+MASHEXPO díjazottai: Linamar Rt., Mezőgép Divízió; ISV Hústermelést Szervező Rt.; Ferro Flex Kft.
 

NAGYDÍJAK:

Linamar Rt., Mezőgép Divízió:

OROS SF 12-QSA szárzúzós kukorica csőtörő adapter

A zsűri indoklása: a legkorszerűbb konstrukciós megoldásokat, új hajtásrendszert és QSA szárzúzó megoldást tartalmazó, tizenkét soros, hazai fejlesztésű kukorica csőtörő adapter világviszonylatban is újdonságnak számít. A legnagyobb teljesítményű arató-cséplő gépekhez illeszthető. Az elmúlt évben a New Holland CR 980-as arató-cséplő géppel 55 t/órás kukorica betakarítási rekordot állított fel. Az adaptert forgalmazzák Magyarországon kívül Nyugat-Európában és a tengerentúlon is.

Hirdetés

ISV Hústermelést Szervező Rt.:

ISV-WEDA multifázisos Dry-Comp száraz malactakarmányozási technológia

A zsűri indoklása: a számítógép vezérlésű multifázisos malactakarmányozási rendszer 10 komponensből 10 féle receptúra szerint, 5 takarmánygörbe alapján irányítja a technológiát. Az egyes komponenseket 10 gramm pontossággal méri be. Az abraktakarékos és környezetbarát takarmányozási rendszer 5-6 %-kal mérsékli a takarmányozási költségeket és KNA modulja révén csökkenti a trágyába kerülő nitrát és foszfor mennyiségét.

Hirdetés

KÜLÖNDÍJ:

Ferro Flex Kft.:

3F-30 FF traktoros homlokrakodó BDP 20-as és BDP 23-as magas ürítésű markoló kanállal

A zsűri indoklása: a 90-130 LE-s univerzális traktorokhoz illeszthető, hidraulikus működtetésű homlokrakodó korszerű gémrendszere és speciális kialakítású, magas ürítésű markoló kanalai révén 4,1 + 1,5 m-es rakodási magasságot tud elérni, 2,4 tonna teher emelése során. Különösen előnyösen használható a gabonatárolókban és szemestermény-kezelő telepeken.


Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

eke

a talajművelés legfontosabb munkagépe. A termőföld forgatásának, lazításának, a... Tovább

félvér

főleg a lótenyésztésben használatos fogalom a származás jellemzésére. Szűkebb értelemben... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.