56 külföldi delegáció érkezik Budapestre az 56-os ünnepségekre

Hirdetés

56 külföldi delegáció érkezik Budapestre az 56-os ünnepségekre

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A magyarországi események miatt egyetlen külföldi magas rangú meghívott sem mondta vissza részvételét az október 22-23-iki megemlékezéseken, egyedül a francia miniszterelnök jelezte távolmaradását, belpolitikai okokra hivatkozva.
56 külföldi delegáció érkezik Budapestre az 56-os ünnepségekre, október 22 - 23, megemlékezés, sajtótájékoztató, spanyol, norvég király, koszorúzás, Rákoskeresztúri temető, Opera, Szépművészeti Múzeum

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

Ezt a külügyi tárca protokollfőnöke mondta szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. Ötvenhat külföldi delegáció érkezik az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulós megemlékezéseire, közöttük húsz államfő, a spanyol és a norvég király, a belga trónörökös, a luxemburgi nagyherceg - közölte Bokor Balázs. Elmondta: Magyarország történetében még nem fordult elő, hogy egy időben ennyi magas rangú külföldi delegáció tartózkodjon a fővárosban.
Az eddigi "csúcs" az 1994-es EBEÉ-csúcs volt, 33 delegációval. A központi ünnepségek október 22-én este kezdődnek az Operában, utána díszvacsorát rendeznek a Szépművészeti Múzeumban, hétfőn a Kossuth téren, majd a Parlamentben lesz megemlékezés, október 23-án délután pedig koszorúzás a Rákoskeresztúri temető 301-es parcellájánál.

Hirdetés

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: MTI

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

korrózióvédelem

mindazoknak az eljárásoknak az összessége, amelyekkel az atmoszferikus környezet, a... Tovább

lefejő tehenészet

régen azoknak a tehenészeteknek az elnevezése volt, ahol tenyésztés és szaporítás nem folyt,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.