Mutatok egy szuper paradicsomos receptet

Tökéletes paradicsomos recept

Szélesi Ferenc - Főkertész, AN
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Végre itt a paradicsomszezon, ismét készíthetünk a saját termésünkből isteni finomságokat. A most következő cikkben egy olyan receptet mutatok nektek, amit eddig még biztos nem ismertetek, pedig eszméletlenül egyszerű, mégis nagyon finom! 

Ismerd meg a legjobb paradicsomos receptet

A legtökéletesebb paradicsomos recept

Bízok benne, hogy idén mindenki megfogadta a tanácsainkat és a legtöbb kertben csodálatosan szép paradicsomok teremnek folyamatosan. Nincs is annál jobb dolog, mint kimenni a kertbe, leszedni a saját kezünk által nevelt paradicsomot és valami finomságot készíteni belőle. A paradicsom nem csak finom, hanem még egészséges is, én viszont össze sem tudom hasonlítani a boltit a saját kertemben termesztett zöldséggel. Akár szendvicshez, zsíros kenyérhez, de bármihez tökéletesen illik a paradicsom!

A most következő recept azért tökéletes, mert gyorsan elkészül, egészséges és hihetetlenül jó nassolnivalónak is akár. Próbáljátok ki mindenképpen, a következő oldalon megosztom veletek az isteni paradicsom receptjét! 

Hogyan készül el a tökéletes tepsis paradicsom?

 

Hozzávalók:

  • Paradicsomra, amennyit megeszel
  • parmezán vagy reszelt sajt
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • oregánó

Először is válogassunk a szebbnél szebb paradicsomok közül párat, amik már elég érettek és nagyobbak. Ezeket szedjük le, mossuk meg, majd vágjuk félbe mindet, és tegyük egy tepsibe. Szórjuk rá a reszelt sajtot, az apróra vágott bazsalikomot majd az oregánót is. Ezután sózzuk meg, nem írok mennyiségeket, ízlés szerint fűszerezzétek nyugodtan. És már csak az olívaolaj hiányzik, mindegyik paradicsomra öntsünk egy-egy fél teáskanálnyit belőle. És már mehet is a sütőbe, elég 15 percig sütni és fogyaszthatjuk is! Jó étvágyat hozzá!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2024-03-19

5 tipp a kora tavaszi vetések sikeréhez

A kora tavaszi vetés tartogat veszélyeket, de vannak tippek, melyek segítségével legyőzhetjük ezeket: most 5 tippet mutatunk a sikeres, kora tavasziv etéshez!

2023-12-31

Látványos égi jelenséggel kezdődik az Új Év – Itt a Quadrantidák Meteorraj

Készüljünk fel a természet egyik leglenyűgözőbb show-jára, és merüljünk el az égi csillagok varázslatos világában! Látványosan indul az Új Év!

2023-12-31

Rothad a karácsonyi kaktusz gyökere - Mit kell tenni?

Ha a karácsonyi kaktusz gyökerei rothadnak, ne essen pánikba! Ez a cikk praktikus tippekkel és tanácsokkal szolgál, hogy visszaállítsa ezen ünnepi növények egészségét és szépségét.

2023-12-31

Autópálya-matrica árak 2024-ben: Holnaptól már érvényben!

2024-től az e-matrica árak emelkednek, és további útszakaszok válnak fizetőssé, ezért érdemes időben beszerezni a matricát, és tervezni az útvonalat az esetleges költségek miatt.

2024-04-16

Ideje elültetni a cukkinit, mutatjuk, hogyan csináld helyesen!

Egyre népszerűbb a cukkini hazánkban is. Ültess 2024-ben te is cukkinit, mutatjuk, hogy mikor, és hogyan csináld, hogy a legtöbb, legjobb termésed legyen!

2024-03-19

Vetés áprilisban: ezt az 5 zöldséget elültetheted áprilisban

Ne maradj le a tavaszi frissességéről! Ismerj meg 5 könnyen termeszthető zöldséget, amelyeket áprilisban vethetsz kezdő kertészként is. Tippek, tanácsok vetéshez.

2024-04-15

Ültesd el együtt a hagymát és a répát, elmondom miért

A hagyma és a répa remek társnövényei egymásnak, elmondom nektek miért érdemes őket egymás mellé ültetni a kertben. Ezek után biztos ti is így fogjátok csinálni!

2024-03-21

Agrometeorológia: nem múlt el a fagyveszély

Bár a hét további részében enyhébb éjszakák várhatók, a fagyveszély nem múlt el, a jövő hét első felében ismét számítani lehet éjszakai fagyokra sajnos.

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

vállalati szerkezet (termelési szerkezet)

a mg.-ban az előállított termékek összetétele és aránya. A szerkezet jellemzésére,... Tovább

kanszag

az ivarérett kanok közelében, ill. a levágott állatok húsán, zsírján érezhető kellemetlen... Tovább

Tovább a lexikonra
Nemesítés, biotechnológia Növénytermesztés Paradicsom Zöldség