Palacsinta nem mindennapi módon

Készítsd el te is minden idők legjobb palacsintáját!

AN
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Pár perc alatt készítheted el te is a világ legjobb palacsintáját. Kicsit szerettem volna feldobni a palacsintát, valami újat kipróbálni, ekkor találtam rá erre a szuper kis receptre. Mindenki imádta, 5 perc alatt elfogyott az összes, mindenkinek ajánlom! 

Tökéletes palacsinta

Istenien finom palacsinta-muffin! 

Egy tökéletes módszert mutatok nektek, aminek a segítségével pár perc alatt átváltoztathatod a palacsintatésztát muffinná! Egyszer elég volt kipróbálnom, azóta nem sütök másmilyen palacsintát, annyira egyszerű, gyorsan kész van, és istenien finom! Eddig a palacsintasütést azért nem szerettem, mert rengeteget kellett takarítani utána, ráadásul az utóbbi időben már 4 serpenyőben sütöttem egyszerre, hogy ne kelljen egész nap ott állnom a tűzhelynél.

Ezért is kerestem egy új módszert, egy tökéletes receptet, és szerencsére meg is találtam! Ennek a palacsintának az állaga teljesen ugyanolyan, mint a serpenyőben sütötté, lágy és puha, kinézetre azonban olyan, mint a muffin. Én a tésztába javaslok beletenni olyan alapanyagot, amit imádunk, például eperdarabokat, málnadarabokat, vagy éppen szárított gyümölcsöt, csokoládédarabokat. Remélem, hogy felkeltettem az érdeklődéseteket, a következő oldalon megosztom a receptet is veletek! 

Palacsinta-muffin hozzávalók:

  • cukor
  • liszt
  • sütőpor
  • tej
  • vanília esszencia
  • egy tojás
  • vaj
  • gyümölcs vagy csokoládé pehely

Elkészítés

Alaposan összekeverjük a száraz alapanyagokat. Egy külön edénybe tesszük a tejet, a vanília esszenciát, a tojást és az olvasztott vajat, majd jól összekeverjük. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a száraz alapanyagokat. Vegyünk egy muffin sütőformát, kenjük meg olajjal, majd a masszából kis adagokat kanalazzunk a a formákba, végül ízlés szerint tegyük az extra alapanyagokat a tetejére. Tegyük sütőbe, és hagyjuk sülni 10 percet. Készen is van az ízletes és újszerű muffin!

Forrás

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gyökér

a hajtásos növényeknek a talajban levő rögzítő, vizet és ásványi sókat felszívó szerve.... Tovább

takarmánytök (Cucurbíta maxima Duch.)

a tökfélék (Cucurbitaceae) család tagja. Erős gyökerei mélyen (2 m-ig is) lehatolnak. Szára... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek