Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Vidd magaddal kutyusodat ősszel is. Mi ezeket a kutyabarát szálláshelyeket ajánljuk nektek.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 25. Szombat - Katalin
hirdetes
címkék: Állatok

Kutya jó pihenés vár ezen a 3 szálláshelyen

hirdetes
Kutyabarát hotel Magyarországon

Elő a túrazsákot, a bakancsot és a biciklit, tégy a termoszba egy jó adag forró teát és indulhat a szórakozás!
Na de mi lesz négylábú kedvencetekkel? Őt sem szeretnétek kihagyni a mókából? Akkor most mutatunk néhány szálláshelyet, ahová őt is magatokkal vihetitek, hogy együtt pihenhessen az egész család!
 

Mi, gazdik sokszor találhatjuk szemben magunkat azzal a problémával, hogy bár szívesen elutaznánk valahova a családdal, de kedvenc szőrös barátunkat nem tudjuk kire rábízni. Még ha sikerül is, féltjük őt, és a szívünk összeszorul annak gondolatára, hogy ő szűkölve vár bennünket haza, míg mi családunkkal békésen pihenünk.

 

Szomorú kutya

 

Mi akkor a megoldás? Ne menjünk el szórakozni? Hát nem, vigyük magunkkal őt is!

hirdetes


Bár sokan nyűgnek érzik a kutyával való utazást, mivel viszonylag nehéz megfelelő kutyabarát szállást találni, de ennek ellenére már szerencsére számos olyan hely létezik, ahová bevihetjük kutyusunkat. Nem kell hát nélkülöznünk kedvencünk társaságát és még attól sem kell tartanunk, hogy távollétünkben baja esik.

 

Utazás kutyávalIlyen boldog a kutyus, ha a gazdájával lehet

 

Mivel én sem szeretem kiskutyámat otthon hagyni mikor elutazom, ezért most megosztom veletek a kedvenc kutyabarát szálláshelyeimet, ahol garantáltan jó szívvel fogadják a kutyával érkezőket. 

 

Fenyves Yacht Club Hotel, Balatonfenyves

 

Két éve nyílt meg a Balatonfenyvesen található szálloda, a Fenyves Yacht Club Hotel, amely gyönyörű kikötővel, élményközponttal és fenséges ételeket kínáló étteremmel várja vendégeit. Mióta egyszer megszálltunk itt, visszajáró vendégekké váltunk. 


Balatonfenyves, e békés nyugalommal megáldott település valódi felüdülés a léleknek. A gyermekek a kinti mászókákon és a hatalmas birtokon könnyen elfoglalják magukat, kutyusunk pedig szintén élvezi a fenségesen friss, balatoni levegőt. Ez a kutyabarát hotel valóban jó választás mindazoknak, akik a városi zsivajtól távol egy kis feltöltődésre vágynak.

 

Kutya és gazdája a naplementében a Balatonnál

 

De nem csak a csodálatos balatoni tájat lehet ám itt kémlelni! Bár a településre mindig is a csend volt a jellemző, a hotel élményközpontjában hatalmas szórakozás vár bennünket. Egy jó kis biliárd, darts, csocsó vagy bowling parti a családdal vagy a barátokkal szuper esti elfoglaltság, ráadásul mindezt kutyusunk társaságában. 


Ha pedig szeretnénk egy jó nagyot kirándulni vagy biciklizni, akkor az itt található bicikliközpont segítségünkre lesz ebben. Pattanjunk biciklire és járjuk be ezt a csodálatos környéket! Szőrös kisbarátunk is odáig lesz a boldogságtól, ha megszaglászhatja a fenyvesi fákat és bukfencezhet egyet a színpompás őszi avarban. 

Ha további információkra vagytok kíváncsiak, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a hotellel ide kattintva: hotel Balatonfenyves vagy foglaljatok szobát itt!

 

Biciklizés kutyákkal Balatonon

 

Ettől az élménytől a te kutyusod is hanyatt dobja magát boldogságában. 
 

hirdetes

hirdetes

Így készíts mikro melegházat műanyag palackból

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy pompás kertje legyen. Akár anyagi okokból, akár a hely hiánya miatt sajnos nagyon sokak kényszerülnek mellőzni...

A cikász pálma igényei, gondozása

Egyre inkább kezd elterjedni Magyarországon az úgynevezett cikász pálma, éppen ezért gyűjtöttem össze nektek ezeket az információkat, elmondom,...