A Krokodilvadász Steve Irwin lánya, Bindi folytatja apja munkáját

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Január 19. Péntek - Sára
hirdetes
 | Szerző: Kósa Krisztina
címkék: Állat, Állatok, Érdekességek

Ugye te is emlékszel még a Krokodilvadász Steve Irwinre?

hirdetes
Steve Irwin és Bindi

Steve Irwin, vagyis a Krokodilvadász már 11 éve, hogy itt hagyta a családját, és szeretett állatait. 2006. szeptember 4-én érte halálos rájatámadás - ráadásul forgatás közben. Rajongott az állatokért, és ezt a szeretetet lánya, Bindi Irwin is örökölte. A kamaszlány már 19 éves, és folytatja a családi hagyományt.

 

Steve Irwin a Krokodilvadász című természetfilmes műsorral vált világszerte ismertté, köztük nálunk is. Feleségével a queenslandi Australia Zoo tulajdonosai voltak, és több mint valószínű, emiatt szerette meg lányuk, Bindi is ennyire az állatokat, hisz mindennapos közelségben volt velük. Ráadásul Ausztrália vadvilága nagyon más, mint a miénk, így a kislány olyan, nálunk különlegesnek számító állatok közt nőtt fel, mint a kenguruk, koalák, különféle óriáskígyók vagy kistigrisek.

hirdetes

 

Ha Ausztráliában jártok, mindenképpen érdemes ellátogatni az Australia Zoo-ba, hiszen telis-tele van olyan állatokkal és növényekkel, ami a kenguruk földjén teljesen természetes. Ahogyan az is, hogy az út szélén sétálgatva a városban egyik-másik fán egy koala üldögél, vagy hogy simán átugrál előttünk keresztbe egy kenguru csak úgy. 

 

hirdetes

hirdetes

10 dolog, amivel segíthetsz megmenteni a méheket

10 dolog, amivel segíthetsz megmenteni a méheket

2018-01-16

A méhek sajnos egyre nagyobb veszélyben vannak, éppen ezért fontos az, hogy mindenki elolvassa cikkünket, melyből kiderül, hogy miért olyan fontosak számunkra a méhek, de többek között azt is elmondjuk, hogyan segíthettek a méheknek abban, hogy megmeneküljenek! Mentsük meg a méheket együtt, ez egy közös érdek!

7 tipp a városi csirketartáshoz

7 tipp a városi csirketartáshoz

2018-01-04

Nem csak vidéken tarthatunk csirkéket, hanem a városokban is, most szakértőnk mondja el nektek, mi kell ahhoz, hogy sikeresen neveljünk csirkéket!

Mivel szabad etetni a vadmadarakat?

Mivel szabad etetni a vadmadarakat?

2017-12-23

A madarak etetéséről sajnos sokan nem tudnak szinte semmit, éppen ezért hoztam el nektek szakértőnk remek cikkét, melyben számtalan szuper ötlet vár mindenkit!


2018-01-06 Miért és hogyan érdemes gilisztákat csalogatni a kertbe?

Csalogasd be kertedbe a gilisztákat, ugyanis számtalan előnye van a jelenlétüknek, most el is mondjuk, miért kellene ott lenniük minden egyes kertben!

2018-01-08 Az új törvény értelmében tilos a kutyák kint tartani télen!

Ezentúl tilos lesz a szabadban tartani a kutyákat télen, erről szól a legújabb törvény, amit nem régen vezettek bel! Tilos kint tartani a kutyákat télen!

2017-12-14 Így őrizheted meg karácsonyfád frissességét az ünnepek után is

Sokaknak gondot okoz a karácsonyfa életben tartása, éppen ezért hoztam el nektek szakértőnk remek tanácsait, nézzétek meg, hogyan fog sokáig élni a karácsonyfa!

2017-12-14 Így készíts magadnak miniatűr karácsonyfát

Miniatűr karácsonyfa készítése saját kezűleg - Megmutatom, hogyan készíthetsz saját kezűleg miniatűr karácsonyfát, nagyon szuper ötlet, remélem neked is tetszik!

16 növény, amik imádják a fürdőszobai körülményeket

A fürdőszobákból valamiért még a legszebb otthonokban is ki szokták hagyni a szobanövényeket, pedig ez a gyakran látogatott helység is megérdemel...

Átoltás február végétől egészen március végéig!

A gyümölcsfák egyik jellegzetessége, hogy magról nem lehet ugyan olyan fajta fát nevelni, mint amilyen fáról az eredeti gyümölcs származott, aminek a...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.