Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Kerti hinta - Imádnivaló kerti hinták mindenkinek!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 25. Szombat - Katalin
hirdetes
 | Szerző: Szélesi Ferenc - Főkertész
címkék: Házi kert

10 házi készítésű kerti hinta ötlet, amelyek nem csak szépek, de hasznosak is

hirdetes
Kerti hinta - Csináld magad kerti hinta!

Sokan szívesebben töltik szabad idejüket kertjükben, mint a négy fal között. A tavaszi illatok, a hűs nyári szellők, a színes őszi levelek, vagy éppen a hófehér téli táj mind képesek kimozdítani minket otthonainkból.

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik szeretnek a szabadban lenni, akkor biztosan gondoltál már arra, hogy hogyan lehetne ezt a lehető legkényelmesebben megoldani kertedben. A kerti hinták pontosan ezt az élményt kínálják, ráadásul egy kellemes és meleg nosztalgiával töltik el az embert, hiszen a gyerekkor önfeledt és gondtalan éveire emlékeztetnek bennünket, a romantikus kisugárzásról már nem is beszélve.

hirdetes

 

Ha szeretnél te is elhelyezni egy hintát kertedben, akkor most felsorolunk néhány ötletet, amikből ihletet nyerhetsz saját projektedhez!

 

1. Pihentető hintaágy

A legtöbb kerti hinta egy padra hasonlít, azonban ezzel a megoldással egy egész ágyat is kiakaszthatsz az udvarra, amin aztán pihenhetsz egy jót. Ha közelebbről is megnézed, ez a design néhány raklapot alkalmaz, mint sok más házi készítésű projekt is. A takaró és a párnák élénk színei miatt a bútor tökéletesen illik a környezetébe.

A következő oldalon még több remek ötlet vár! 

 

hirdetes

hirdetes

Így készíts mikro melegházat műanyag palackból

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy pompás kertje legyen. Akár anyagi okokból, akár a hely hiánya miatt sajnos nagyon sokak kényszerülnek mellőzni...

A cikász pálma igényei, gondozása

Egyre inkább kezd elterjedni Magyarországon az úgynevezett cikász pálma, éppen ezért gyűjtöttem össze nektek ezeket az információkat, elmondom,...