Idén jubilál a Hortus Hungarikus, ott a helye mindenkinek

Jubileumi Hortus Hungarikus

2014 Szeptember 19.


20. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár – 2014. szeptember 19-21.


A rendezvény a magyar kertészeti szakma legrangosabb szakkiállítása, ahol a legfontosabb kertészeti termékcsoportok, szolgáltatók mutatkoznak be újdonságaikkal. A kiállítás fontos találkozási pontot jelent az ágazat hazai és külföldi szakemberei számára. A termékek és szolgáltatások mellett a virágkötészetben, kertépítészetben jelen levő trendek is bemutatásra kerülnek. Kiállításunk keresztmetszetet ad a hazai dísznövénytermesztésről és kínálatról, valamint az ágazathoz kapcsolódó kiegészítő termékek piacáról is.

A kiállító egyéni cégek üzleti sikere mellett a kiállítás fontos célja a lakosság körében a kertészeti termékek fogyasztásának  ösztönzése, az ízlés formálása, termékekkel, felhasználásukkal kapcsolatos szaktudás átadása.

A kiállítás termékcsoportjai: vágott virág, cserepes dísznövény, faiskolai termékek, szaporítóanyag, táj- és kertépítészet, kertészeti technika, szárazvirág, gyógy-és fűszernövény, friss és feldolgozott zöldség és gyümölcs, tápanyag-utánpótlás, növényvédelem, csomagolás és dekoráció.

Hortus Hungaricus 2014. a kertészeti termesztői, forgalmazói, technikai és háttéripari szakemberek közép-európai találkozási pontja.

Az évről-évre erősödő nemzetközi érdeklődés teszi többek között pótolhatatlanná ezt a nagy múltú rendezvényt. Románia, Szlovákia, Szerbia, Hollandia, Olaszország, Szlovénia, Ukrajna és Németország után, mára már Lengyelország, Ausztria, Bulgária, Franciaország, Horvátország és a Cseh Köztársaság képviselői is megtisztelnek minket érdeklődésükkel, részvételükkel. 

 

A programokról bővebben itt olvashattok.


címkék: Nemesítés, biotechnológia, Növénytermesztés, Növényvédelem