Hiúzcsaládra ébredni Amerikában

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Március 24. Szombat - Gábor
hirdetes
 | Szerző: Kósa Krisztina
címkék: Állat, Állatok, Érdekességek

"Egy nyolctagú hiúzcsalád ül a teraszomon!"

hirdetes
Hiúzok a verandán

Egy nyolctagú hiúzcsalád foglalta el reggelre egy amerikai férfi verandáját, aki teljesen megdöbbent a látottakon. Ilyen édes kis vadállatokat még biztosan nem láttál!

Tim Newton furcsa hangokra riadt fel egyik reggel 7 óra után. Felkelt, és kiment a házból, hogy megnézze, mi okozza a szokatlan zajt. Amit látott, teljesen megdöbbentette…

 

“Odasétáltam az ablakhoz, elhúztam a függönyöket, és egy cicát láttam.”

 

Ezt mesélte a férfi a Channel 2 tévécsatornának az amerikai Anchorage-ből. Azonban legnagyobb meglepetésére nem egy házi macskával látott a verandáján, hanem valami egészen mást. A rokon ugyanis egy hiúz volt. 

hirdetes

Amint Tim felfogta, hogy nem mindennapi élménynek lehet részese, döntött, és előkapta a kameráját. 

 


 

hirdetes


Hogyan szórakoztasd kutyádat, míg dolgozol

Hogyan szórakoztasd kutyádat, míg dolgozol

2018-03-22

Minden reggel kész kínszenvedés számodra otthon hagyni kutyusodat magára, mert félsz, hogy unatkozni fog? Sok mindent tehetsz a kutya unalom ellen addig is, amíg te a munkahelyeden vagy. Próbáld ki ezeket az egyszerű ám mégis hasznos tipeket, amivel segíthetsz, hogy kutyád ne unatkozzon otthon, amíg te távol vagy.

Hogyan kerüld el, hogy lakásod kutya kennel szagú legyen

Hogyan kerüld el, hogy lakásod kutya kennel szagú legyen

2018-03-21

A legtöbb kutyatulajdonos biztos nem úgy jellemzi egyből otthonát, hogy friss, tiszta és jó illatú. Sajnos a legtöbb kutyás ház esetében nehezen elkerülhető, hogy előbb utóbb kutya kennel szagúvá váljon. Ha odafigyelünk könnyen megőrizhetjük a tisztaságot és a friss illatot. Íme, hogyan kerüld el, hogy a te házad is kutya kennel szagúvá váljon

Elpusztult a világ utolsó hím északi szélesszájú orrszarvúja

Elpusztult a világ utolsó hím északi szélesszájú orrszarvúja

2018-03-22

A világ utolsó hím északi szélesszájú orrszarvúja is elpusztult, hála az embereknek...150 évvel ezelőtt milliónyi példány létezett bolygónkon, 2018 után soha többé nem találkozhatunk eggyel sem...


2018-03-19 Genetikailag módosított ételek

Olyan genetikailag módosított ételeket, élelmiszereket mutatok most be nektek, amikkel mindenképpen vigyázni kell. Cikkemben kitérek arra is, miért annyira veszélyesek a genetikailag módosított ételek.

2018-03-19 Ne bántsd az óriás tőrösdarazsat!

Hatalmasak, hangosan döngicsélnek és a frászt hozzák az emberre. Az óriás tőrösdarazsak mégis ártalmatlanok ránk nézve. Ezért ne bántsd az óriás tőrösdarazsat!

2018-03-19 Minden, amit a zsálya termesztéséről tudnod kell

Zsálya termesztése kiskertben, tudj meg mindent a zsálya termesztéséről. Házi kertben, kis területen is termeszthettek zsályát, cikkünkből ki is derül, hogyan!

2018-03-18 8 jele annak, hogy kutyád igazán boldog

Mivel kedvenceink nem tudnak beszélni, sokszor tűnődünk azon, vajon mire is gondolhatnak, vagy éppen mit érezhetnek. Habár elég szűkszavúaknak mondhatóak, testbeszédükkel sokkal többet elárulnak nekünk érzéseikről, mint gondolnánk. Ha alaposan oda figyelünk erre a 8 jelre, megtudhatjuk, hogy kutyánk vajon igazán boldog-e.

Ezeket az ételeket sose add kutyádnak

Minden kutyatulajdonosnak ismerős lehet a helyzet, amikor éppen készül leülni a gazdi, hogy jóízűen elfogyaszthassa jól megérdemelt ebédjét vagy...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.