A legjobb trükkök diótöréshez, ezt neked is látnod kell

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Február 18. - Bernadett
hirdetes
 | Szerző: Szélesi Ferenc
címkék: Érdekességek

Trükkök diótöréshez

hirdetes
A legjobb trükkök diótöréshez, ezt neked is látnod kell

Mindenki szereti a diót, süteményekbe, vagy éppen magába. Viszont eddig sok időt vett el, ráadásul sokszor kézfájdalom járt a diótörés. Ennek azonban vége, most megmutatom a legjobb trükköket, amik nektek is segíteni fognak.

A héjas dióról tudni kell, hogy hosszabb ideig megőrzi a vitamin tartalmát, mint megpucolva, éppen ezért érdemes a boltban és a piacon is a héjasat megvenni, és magunk törögetni otthon.

                                                                                                                                       

hirdetes

Egyetek is belőle sokat, mivel nagyon egészséges, nem is olyan régen részleteztem nektek a dió jótékony hatásait, erről többet itt olvashatsz.

 

Diót már-már mindenhol találhatunk, minden kert dísze lett, így nem is kell messzire mennünk ahhoz, hogy beszerezzük. Én még mindig emlékszek arra, amikor naphosszat törtük a diót hárman kalapáccsal-persze, hogy szétvertük a kezünket-és akkor is egy hétig tartott, mivel nagyon sok volt és nagyon szerettük már akkor is.

 

Szerencsére elkezdtünk utánanézni és kísérletezni, hogy miként könnyíthetünk a dolgunkon, és mostanra már egy ember megtör annyit, mint amennyit akkor megtörtünk hárman, ráadásul fájdalom nélkül. Most lehet, hogy a férfiaknak fogunk kedvezni, mivel eddig az ő feladatuk volt többnyire, de most a nőknek is gyerekjáték lesz a diótörés.

                                                                                          

Ha kíváncsi vagy a legjobb trükkökre, akkor lapozz a következő oldalra! 

hirdetes
hirdetes


Bírjuk virágzásra az orchideát fokhagymával!

Én megmondom őszintén, hogy soha nem gondoltam volna arra, hogy fokhagymával kezeljem az orchideámat. Végül kipróbáltam ezt a szokatlan módszert, és...

Változások az erdőgazdálkodás jogszabályaiban

Az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvény módosítása elengedhetetlenné tette a törvényben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.