Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Alternatív karácsonyfa ötletek otthonra

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 25. Szombat - Katalin
hirdetes
 | Szerző: Sz. F.
címkék: Érdekességek

Alternatív karácsonyfa ötletek otthonra

hirdetes
Alternatív karácsonyfa ötletek otthonra

Nincs karácsonyozás karácsonyfa nélkül. Az otthonokban minden évben feldíszítenek egy fenyőfát, ami alá aztán az ajándékok is bekerülnek szenteste.

Mi a véleményed ezekről az ötletekről?

 

Vannak azonban olyan otthontulajdonosok, akik szeretnek időről időre valami újat kipróbálni. Egyre többen próbálnak valami egyedit, valami újat alkotni, ami még mindig a karácsonyi hangulatot képviseli, de alternatív formában helyettesíti a hagyományos karácsonyfákat.

 

Ennek persze több oka is lehet – egyeseknél egyszerűen nincs elegendő hely egy tipikus fenyőfa felállításához, mások spórolni szeretnének, vagy egyszerűen nem szívesen áldoznak fel egy élő fát erre a célra – a tűlevelek feltakarításáról már nem is beszélve.

hirdetes

 

Bármi miatt is döntöttél úgy, hogy idén változtatni szeretnél, jó helyen jársz! Íme néhány kreatív ötlet alternatív karácsonyfákhoz, amikkel idén sajátos, de hamisítatlanul karácsonyi hangulatban ünnepelhetsz majd!

 

Alternatív karácsonyfák fából

Nem muszáj messzire kanyarodni a hagyományos verziótól, hiszen az „igazi” karácsonyfák is fából vannak! A visszaszerzett fából készül karácsonyfák pedig teljes mértékben környezetbarát megoldásoknak számítanak.

 

Hogy aztán ebből a fából milyen karácsonyfát barkácsolsz magadnak, az teljesen kötetlen. A fa egyik különleges tulajdonsága, hogy nincs két egyforma falemez, gerenda, deszka, stb. ezért minden fából készült alkotás már alkotóelemeiben is egyedinek számít. Ha eléggé óvatosan bánsz vele, akkor akár jövőre is felhasználhatod idén készített karácsonyfádat!

 

hirdetes

hirdetes

Így készíts mikro melegházat műanyag palackból

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy pompás kertje legyen. Akár anyagi okokból, akár a hely hiánya miatt sajnos nagyon sokak kényszerülnek mellőzni...

A cikász pálma igényei, gondozása

Egyre inkább kezd elterjedni Magyarországon az úgynevezett cikász pálma, éppen ezért gyűjtöttem össze nektek ezeket az információkat, elmondom,...